Valdres Laft
Annonse
Hagagrendvegen 127, 2933 Reinli
412 22 768

Valdres Laft

Valdres Laft er en snekker- og tømrerbedrift i Reinli som har spesialisert seg på bygging og rehabilitering av laftebygg.

Bedriften drives av Håkon Hjelleset og har siden oppstarten i 1991 opparbeidet seg et godt rykte med mange gode referanser. Valdres Laft har produksjonsverksted i Hagagrendvegen i Reinli, hvor mye av produksjonen foregår.

Hus, hytter, anneks og stabbur i laft.

Vi produserer håndlafta stav- og laftebygg i ulike dimensjoner og vi benytter oss av norsk trevirke (gran og furu). Vi legger vekt på å holde gamle norske laftetradisjoner vedlike og hjelper deg med å bygge hus, hytter, anneks, stabbur eller andre bygg i laft. Byggene skreddersys med bakgrunn i dine ønsker og behov.

Rehabilitering av laftebygg

Rehabilitering av gamle laftebygg kan være utfordrende, men vi har lang erfaring med slike typer oppdrag. Fra totalrenovering hvor bygget tas helt ned og skadet tømmer erstattes, til renovering av enkelte deler av bygget.

Vi utfører prosjekter i regi av Norsk Kulturminnefond og med jevne mellomrom holder vi kurs i rehabilitering av gamle laftebygg gjennom Valdresmusea.

Ta kontakt for tilbud og en uforpliktende prat.

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle