Valdresskigard
Annonse

Valdresskigard

– Tradisjonsrikt kvalitetshåndverk

Valdresskigard produserer skigard på gamlemåten ved å bruke staur av senvokst gran, behandlet furu, kløyvde skier og vierbinding forsterket med ståltråd. De tilbyr også andre produkter, som benker, bord, grinder, porter og mye mer.

Valdresskigard ble etablert i 1996, og vi er i dag et ledende firma i Norge innen skigard. På Leirskogen i Sør-Aurdal kommune finner du våre produksjonslokaler, lager og kontor.

Selv om det er hovedvekt på å levere skigard til Valdres og store hytteområder ellers på Østlandet, så leverer vi til det meste av Sør-Norge.

Skigard etter gamlemåten

Vi produserer skigard på gamlemåten – det vil si at vi bygger skigarden ved å bruke staur av senvokst gran, behandlet furu, kløyvde skier og vierbinding forsterket med ståltråd.

Våre skigarder har en standard høyde på 110 cm, og cirka 75-80 cm mellom staurparene. Videre er skiveden 340 cm lang. Merk at vi godt kan levere andre høyder mot et lite tillegg.

Mer informasjon finner du på hjemmesiden vår …

Andre produkter i tre

I tillegg til skigard kan vi hjelpe deg med følgende. For mer informasjon klikk deg gjerne videre til vår nettside for mer informasjon om tjenesten/produktet.

Har du spørsmål? Kontakt oss ved å sende en epost til oddvin@valdresskigard.no eller treff oss på telefon: 92 45 95 90. Vi ser fram til å høre fra deg!

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle