Utleie av maskiner og utstyr i Valdres

Her har vi laget en oversikt over bedrifter som driver med utleie av maskiner og utstyr i Valdres.

Sjekk bedriftsoversikten i bunnen av siden for å finne et firma som leier ut den type utstyr du er ute etter, enten det er snakk om fiftutleie, stillasutleie, maskinutleie, utleie av henger, verktøy, containere eller noe annet.

Uansett om man som privatperson eller bedrift skal ha utført arbeid, så hender det at man mangler maskiner og utstyr.

Kanskje er ikke behovet så stort at man ønsker å investere i eget, og da er det bra mulighetene er gode for å leie her i Valdres.

Langtidsleie / korttidsleie

Utleie av maskiner og utstyr i Valdres, illustrasjonMaskiner og utstyr kan leies i kortere eller lengre perioder, og prisene vil naturlig avhenge av dette. Flere aktører disponerer også transportmiddel som gjør at de kan bistå med transport til byggeplass, eller andre områder som utstyret skal brukes.

Liftutleie, stillasutleie, maskinutleie, m.m.

Enkelte bedrifter i Valdres har utleie av maskiner og utstyr som primærnæring og har et bredt utvalg. Andre har enkelte produkter som er disponibelt for utleie.

Stillasutleie, liftutleie, ulike typer av bilhengere og hengere til andre kjøretøy, hvilebrakker, anleggsmaskiner som minigraver og kompaktlaster, containere / konteiner, aggregat, byggegjerde og ulike former for verktøy er bare noe av det utstyret som kan leies i Valdres.

Leiebil på egen underside

Er det leiebil du leter etter så har vi en egen side for bilutleie i Valdres.

Se også bedrifter innen:
Bil og motor i Valdres
Bygg og anlegg i Valdres
B2B-bedrifter i Valdres

Bedrifter med utleie av maskiner og utstyr i Valdres:

Øye Bygg & Bo AS

Øye Bygg & Bo AS bygger hus og hytter i Vang, firmaet har også egen butikk som forhandler byggevarer, trelast og lignende, produkter til landbruket, samt snøscooter, ATV og utstyr fra Polaris.

Valdresskigard

Valdresskigard har lang erfaring med å produsere skigard på gamlemåten. I tillegg leverer de andre typer tregjerder, porter og grinder, håndlagede utemøbler, fyringsved, utleie av minigraver m.m.

Finn andre aktører innen bygg og anlegg i Valdres
Finn andre bedrifter innen bil og motor i Valdres