Bygge hus i Valdres? Både ferdighus og skreddersydd

Skal du bygge hus i Valdres? Her finner du aktører som kan hjelpe deg – også leverandører av ferdighus Valdres. 

Går du med planer om å bygge bolig et sted i Valdres, så vil du finne mange mulige samarbeidspartnere i bunnen av denne siden. Sjekk firmaprofilene deres, og velg de du tror passer dine behov best.

Bygge hus/bolig i Valdres, illustrasjonVåre erfaringer er at flere og flere velger å bygge såkalte ferdighus i Valdres. Ofte er dette et kostnadsspørsmål, men de ferdige modulene har også andre fordeler.

Ved at huset er ferdigprodusert i moduler på fabrikk i forkant, kan huset stå nesten ferdig på boligtomten bare uker etter at arbeidet er påbegynt. I tillegg har flere aktører kataloger med ferdige moduler hvor man kan hente inspirasjon, eller kun gjøre små endringer.

Ikke bare ferdighus

Nå er det ikke slik at alle hus blir produsert som ferdighus. Fortsatt velger mange skreddersydde løsninger som bygges fra bunnen av på boligtomten.

Mange snekker og tømrerfirma i Valdres har kompetanse og erfaring med tegning, prosjektering og planlegging, slik at du får nøyaktig det huset du har drømt om.

Hvor skal du bygge bolig i Valdres?

Du har bestemt deg for å flytte til Valdres og ønsker å bygge ny bolig, men er usikker hvor den skal bygges. Da har iValdres.no en egen side som kan hjelpe deg med å finne boligtomter i Valdres. 

Vi har også en oversikt over aktører som kan hjelpe deg med å tomtegraving i Valdres og gjøre tomten klar til bygging

Se også:
Eiendom i Valdres
Boligtomt i Valdres
Bygge bolig i Valdres
Håndverkere i Valdres
Tomtegraving i Valdres
Andre varer og tjenester i Valdres

Aktører som kan hjelpe deg med å bygge drømmehuset:

Øye Bygg & Bo AS

Øye Bygg & Bo AS bygger hus og hytter i Vang, firmaet har også egen butikk som forhandler byggevarer, trelast og lignende, produkter til landbruket, samt snøscooter, ATV og utstyr fra Polaris.

Jotun Bygg AS

Tømrerbedrift i Vang i Valdres med lang erfaring. Tømrer og betongarbeid, i tillegg til salg av arbeidsklær fra Blåkläder

Vang Bygg AS

Tilbyr et bredt spekter av tjenester knyttet til bygging og vedlikehold av eiendom. Hus og hytter i bindingsverk eller laft, mur og flisarbeid, ventilasjonsarbeid..

Rogne Bygg AS

Rogne Bygg AS er en totalentreprenør på Beitostølen, som hjelper deg med oppføring av hytter, hus og andre bygg, renovering, flis- og murerarbeid. Både privat og offentlig regi.

Jevne Bygg AS

Jevne Bygg AS hjelper deg med alt fra nybygg, tilbygg, rehabilitering, veiledning og tredjepartskontroll. Våre kunder er både bedrifter og privatfolk i Valdres, og da stort sett i Vang.

Ole Håkon Lofthus AS

Tømrer Ole Håkon Lofthus har jobbet selvstendig fra 1990. Firmaet tar oppdrag innen nybygg, tilbygg og restaurering, inkludert flislegging, muring og støping.

Tveitabru Bygg AS

Tveitabru Bygg AS er en totalleverandør når du skal bygge eller rehabilitere hytte, hus eller andre bygg i Valdres. Egen elementproduksjon i Valdres og har spesialisert seg på å levere nøkkelferdige hytter på Syndin, Vaset og Valdres forøvrig.

Finn andre produkter og tjenester knyttet til eiendom i Valdres
Finn andre aktører innen bygg og anlegg i Valdres