Hytte fra Jevne Bygg AS
Annonse
Tyinvegen 5309, 2975 Vang i Valdres
958 52 129

Jevne Bygg AS

Jevne Bygg AS i Vang ble etablert i desember 2016, men med ansatte som har mange års erfaring fra tidligere foretak innen samme bransje - samt mesterbrev. De hjelper deg med alt fra nybygg, tilbygg, rehabilitering, veiledning og tredjepartskontroll.

Vi tilbyr tjenester innen det meste relatert til bygg; nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Bedrifter og privatpersoner | Lokal- og hyttefolk

Våre kunder er både bedrifter og privatfolk i Valdres, og da stort sett i områdene rundt våre kontorer i Vang og Øystre Slidre.

De fleste oppdragene kommer fra hyttefolk som enten vil bygge hytter, rehabilitere gamle hytter, eller ønsker seg et tilbygg til hytte – for eksempel anneks eller garasje.

Når det er sagt, så må det vektlegges at bygda er viktig for oss, så en del av tiden vår bruker vi også på byggeprosjekter for lokalfolk. Da kan det gjerne være snakk om ombygging av fjøs, litt hus-relatert og noe nye hus.

Kundeforhold, rådgivning og tredjepartskontroll

Vi har et godt forhold til kundene våre, og prøver alltid å veilede dem til fornuftige løsninger som er så nær det de ønsker seg som mulig.

I tillegg tilbyr vi tredjepartskontroll, hvor vi trykktester nye hus og hytter. Blant annet tar vi i bruk ir-kamera som søker etter varmetap i bygninger. Det varmesøkende kameraet brukes blant annet til å finne varmekabler i betong gulv.

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg i byggeprosjektene dine, ta kontakt på telefon 95 85 21 29, eller send en epost til jarlejevne@gmail.com.

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle