Her finner du snekkere og tømrere i Vang

Her ønsker vi å hjelpe deg med å finne snekker og tømrer Vang. 

Denne siden er laget med formålet å gjøre det enklere for deg å finne snekker og tømrer i Vang i Valdres. Nederst på denne siden får du oversikt og link til mer informasjon om de aktørene som kan hjelpe deg. Enten du skal bygge hytte eller hus, vedlikeholde eller rehabilitere et eksisterende bygg, ønsker ekstra plass i et anneks, tilbygg eller garasje.

Filefjell og Tyin

Filefjell og Tyin ligger i Vang og er av de viktigste hytteområdene i kommunen. Disse områdene nevnes på denne siden for å kunne synliggjøre denne oversikten ved søk etter snekker Filefjell og Tyin.

For å finne flere snekkere i hele Valdres, så har vi en større oversikt over snekkere i Valdres.

iValdres.no har også en oversikt over hyttetomter i Valdres, hvis det er av interesse.

Se også:
Snekkere / tømrere i hele Valdres
Andre håndverkere i Valdres

Oversikt over snekkere og tømrere Vang:

Tveitabru Bygg AS

Tveitabru Bygg AS er en totalleverandør når du skal bygge eller rehabilitere hytte, hus eller andre bygg i Valdres. Egen elementproduksjon i Valdres og har spesialisert seg på å levere nøkkelferdige hytter på Syndin, Vaset og Valdres forøvrig.

Øye Bygg & Bo AS

Øye Bygg & Bo AS bygger hus og hytter i Vang, firmaet har også egen butikk som forhandler byggevarer, trelast og lignende, produkter til landbruket, samt snøscooter, ATV og utstyr fra Polaris.

Vang Bygg AS

Tilbyr et bredt spekter av tjenester knyttet til bygging og vedlikehold av eiendom. Hus og hytter i bindingsverk eller laft, mur og flisarbeid, ventilasjonsarbeid..

Jevne Bygg AS

Jevne Bygg AS hjelper deg med alt fra nybygg, tilbygg, rehabilitering, veiledning og tredjepartskontroll. Våre kunder er både bedrifter og privatfolk i Valdres, og da stort sett i Vang.

Stende Bygg

Stende Bygg tar på seg tømrer- og snekkerarbeid primært i Vang kommune, men utfører også oppdrag i Vestre Slidre og Øystre Slidre.

Jotun Bygg AS

Tømrerbedrift i Vang i Valdres med lang erfaring. Tømrer og betongarbeid, i tillegg til salg av arbeidsklær fra Blåkläder

Finn andre aktører innen bygg og anlegg i Valdres