Tveitabru Bygg AS, hytte
Annonse

Tveitabru Bygg AS

Tveitabru Bygg AS  i Ryfoss håndterer hele byggeprosessen og er en totalleverandør når du skal bygge eller rehabilitere hytte, hus eller andre bygg i Valdres. Entreprenøren har egen elementproduksjon i Valdres og har spesialisert seg på å levere nøkkelferdige hytter på Syndin, Vaset og Valdres forøvrig. 

Våre mål er punktlighet, kvalitet og skreddersydde løsninger etter dine behov. Våre tjenester omfatter et vidt spekter som:

 • totalentreprise – fra planlegging til ferdigstillelse
 • elementproduksjon – kostnadseffektivt for tørre bygg
 • nybygg
 • rehabilitering eller tilbygg
 • betong- og grunnarbeide
 • mur og puss
 • ventilasjon for godt innemiljø
 • fra egen møbelfabrikk tilbyr vi skreddersøm av kjøkkeninnredning, soveromsmøbler, baderomsmøbler, garderober m.m.
 • din totalleverandør av byggevarer
 • tegninger, prosjektering og byggesøknader
 • transport
For mer detaljert informasjon om våre tjenester, se gjerne vår nettside tveitabru.no

Bygge hytte på Syndin, Vaset eller andre områder av Valdres ?

Vi leverer håndverkertjenester som omfatter alt innen oppføring av nybygg, tilbygg, rehabilitering samt betong og grunnarbeid, men i et område med stor utvikling i hyttemarkedet er dette et naturlig fokusområde for Tveitabru Bygg.

Som totalleverandør i Valdres så hjelper vi deg gjerne med med hele byggeprosessen, fra kartlegging av ønsker og behov til ferdigstillelse av hytte eller hus. Vi tar ansvar for prosjektstyring og fremdrift, også overfor våre underleverdører som vi kjenner godt og er trygge på.

Syndin og Vaset er våre mest nærliggende hytteområder geografisk, og er følgende de områdene hvor vi har flest prosjekter, men vi leverer våre tjenester i hele Valdres.

Tomter

Vi hjelper deg gjerne med valg av tomt utfra ønsker om beliggenhet og budsjett. Med vår gjennomgående gode lokalkunnskap så har vi en god relasjon til alle grunneierne i fjelltraktene her og vet til enhver tid hva som finnes for salg. Her finnes tomter i flere prisklasser med gode solforhold og panoramautsikt til Vaset, Grønnsennknippa, Gilafjell samt Grindafjell for å nevne noe.

Elementproduksjon i Valdres

Vi har egen elementproduksjon i Valdres som en del av våre egne leveranser, men tilbyr også elementer til andre entreprenører.

Elementproduksjon betyr at vi setter sammen ferdige vegger og/eller andre deler av bygget i vår produksjonslokale, før det transporteres til byggeplass for oppføring. Noen fordeler med denne byggeprosessen er mindre fukt, kortere byggeperiode, mindre transport og bedre totaløkonomi.

For mer informasjon se tveitabru.no

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle