Project Description

Tveitabru Bygg AS, logo

Tveitabru Bygg AS

Tveitabru Bygg AS  i Ryfoss håndterer hele byggeprosessen og er en totalleverandør når du skal bygge eller rehabilitere hytte, hus eller andre bygg i Valdres. Entreprenøren har egen elementproduksjon i Valdres og har spesialisert seg på å levere nøkkelferdige hytter på Syndin, Vaset og Valdres forøvrig. 

Våre mål er punktlighet, kvalitet og skreddersydde løsninger etter dine behov. Våre tjenester omfatter et vidt spekter som:

 • totalentreprise – fra planlegging til ferdigstillelse
 • elementproduksjon – kostnadseffektivt for tørre bygg
 • nybygg
 • rehabilitering eller tilbygg
 • betong- og grunnarbeide
 • mur og puss
 • ventilasjon for godt innemiljø
 • høvleri for spesialproduksjon av panel og listverk med særpreg
 • din totalleverandør av byggevarer
 • tegninger, prosjektering og byggesøknader
 • transport
Tveitabru Bygg på Syndin
Tveitabru Bygg AS bygger hytte på Syndin
Totalleverandør i Valdres
For mer detaljert informasjon om våre tjenester, se gjerne vår nettside tveitabru.no

Bygge hytte på Syndin, Vaset eller andres områder av Valdres ?

Vi leverer håndverkertjenester som omfatter alt innen oppføring av nybygg, tilbygg, rehabilitering samt betong og grunnarbeid, men i et område med stor utvikling i hyttemarkedet er dette et naturlig fokusområde for Tveitabru Bygg.

Som totalleverandør i Valdres så hjelper vi deg gjerne med med hele byggeprosessen, fra kartlegging av ønsker og behov til ferdigstillelse av hytte eller hus. Vi tar ansvar for prosjektstyring og fremdrift, også overfor våre underleverdører som vi kjenner godt og er trygge på.

Syndin og Vaset er våre mest nærliggende hytteområder geografisk, og er følgende de områdene hvor vi har flest prosjekter, men vi leverer våre tjenester i hele Valdres.

Hyttetomter på Syndin / Vaset

Vi kan også bistå deg i prosessen med å finne den perfekte hyttetomten. Tomtene vi tilbyr har en meget attraktiv beliggenhet, ca 1.000 moh på Svarthamar i Vestre Slidre.

Beliggenheten er i umiddelbar nærhet til Syndin og har kort avstand, med bl.a. flotte skiløyper, til Vaset. Tomtene har gode solforhold og en fantastisk panoramautsikt til Bitihorn, Beitostølen, Skaget og Melladn.

Elementproduksjon i Valdres
Tveitabru Bygg AS er din tømrer på Synin
Totalleverandør i Valdres

Elementproduksjon i Valdres

Vi har egen elementproduksjon i Valdres som en del av våre egne leveranser, men tilbyr også elementer til andre entreprenører.

Elementproduksjon betyr at vi setter sammen ferdige vegger og/eller andre deler av bygget i vår produksjonslokale, før det transporteres til byggeplass for oppføring. Noen fordeler med denne byggeprosessen er mindre fukt, kortere byggeperiode, mindre transport og bedre totaløkonomi.

For mer informasjon se tveitabru.no

Tveitabru Bygg AS

Tveitamoen, 2973 Ryfoss
61 36 81 02
Send mail
Se nettside
Følg på Facebook