Hytte fra Haugrudbygg AS
Annonse

Haugrudbygg AS

Haugrudbygg AS i Røn er en totalentreprenør innen tømrerfaget og tar alle typer oppdrag, men hyttebygging i Vestre Slidre er hovedfeltet til bedriften. 

Hvorfor velge Haugrudbygg AS?

Vi har en rekke gode referanser å vise til og våre ansatte har den kompetansen som trengs for å skape kvalitet. Vi har også visingshytter som kan gjøre valget enklere og inspirasjonen større for deg som hyttebygger.

Nøkkelferdig hytter og hyttetomter Vaset

Vår lokasjon i Røn gjør at vi håper å være et naturlig valg for deg som skal bygge hytte på Vaset i Valdres. Vi tilbyr alt fra salg av hyttetomter til oppføring av nøkkelferdige hytter. Vi har tilgjengelige hyttetomter i Ulsettoppen hyttefelt – ca. 5 km fra sentrum av Vaset. Ferdige hyttemodeller gjør at vi raskt kan komme med et pristilbud og forslag til løsning.

Vårt hovedfelt er hyttebygging, men vi tar også oppdrag innen vedlikehold og rehabilitering samt oppføring av tilbygg, garasjer og verandaer m.m.

Totalentreprise

Vi hjelper deg i hele prosessen fra søknader, tegning, planlegging og prosjektering til grunnmur og oppføring av ferdig bygg. Vi tar også oppdrag som en totalenterprise, hvor vi hjelper deg å velge og holde kontakten med elektrikere, rørleggere og andre fagfolk som trengs til oppdraget.

Se vår nettside for mer info, referanser osv.

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle