Blikkenslagerverksted i Valdres, Byggmester Ranheim
Annonse

Byggmester Ranheim - blikk

Velrenommerte Byggmester Ranheim AS har eget blikkenslagerverksted på Leira i Valdres. Produseres og leverer alt av bygningsbeslag og er leverandør av Kaizer sine skjøtefrie takrenner. 

Byggmester Ranheim AS har gjennom 45 år blitt et sterkt merkenavn i Valdres. I tillegg til å bygge og restaurere hus, hytter og næringsbygg, har bedriften eget blikkenslagerverksted på Leira i Valdres.

Les mer om tømrervirksomheten vår

Blikkenslagertjenester – det ligger i detaljene

Ved å ha eget blikkenslagerverksted med to dyktige ansatte, kan vi i Byggmester Ranheim levere alt av bygningsbeslag både til hus, hytter og næringsbygg. Det gir oss også en større fleksibilitet i egne prosjekter, samt at vi kan bistå andre dyktige entreprenører med produksjon.

BYGNINGSBESLAG – som for eksempel heldekkende pipebeslag, luftehatter og beslag til vinduer og dører, er noe av det vi oftest leverer.

BÅNDTEKKING – kan vi utføre med plater av ønsket materiale, som for eksempel blikk, patinert eller blank sink, kobber, aluminium … det er mange muligheter, og vi kan gi deg råd og veiledning. Båndtekking krever ikke vedlikehold, og det har svært lang levetid.

SVEISING – inkludert sveising av membran/duk til blant annet legging av torvtak, er blant tjenestene blikkenslagerne våre kan utføre.

VENTILASJONSANLEGG – kan vi både levere og montere, til nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

KAIZER SKJØTEFRIE TAKRENNER – gir effektiv beskyttelse. Hos Byggmester Ranheim er vi stolte av å være leverandør av Kaizer sine skjøtefrie takrenner, som i tillegg til å være estetisk vakre, også monteres raskt av våre erfarne ansatte. At de er skjøtefrie, betyr at det ikke oppstår lekkasjer.

Les også mer om våre blikkenslagertjenester og Kaizer skjøtefrie takrenner på ranheim.no

Ta gjerne kontakt for tilbud og en uforpliktende prat

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle