Blikkenslager i Valdres
Lokale bedrifter

Blikkenslagere og taktekkere i Valdres

Nederst på denne siden får du en oversikt som gjør det enkelt å finne taktekker og blikkenslager i Valdres.

Ofte tilbyr en blikkenslager også taktekking, derfor har vi valgt å samle disse to yrkestitlene på en side her på iValdres.no.

Taktekker i Valdres

Leter du etter en taktekker i Valdres så trenger du nok hjelp med taket på huset, hytta eller andre bygg. I Valdres har flere taktekkere eget blikkenslagerverksted som gjør at de også kan produsere og reparere pipebeslag eller andre produkter som trengs.

I følge utdanning.no: «å tekke betyr å feste takbelegg, takstein, shingel, membran og andre produkter på tak eller andre konstruksjoner. Produktene festes med skruer, bolter, sveising, flytende asfalt, lim eller ballast.»

Blikkenslager i Valdres

Kommer du hit fordi du har søkt etter en blikkenslager, så kan du ha behov for hjelp med ulike typer oppdrag. Felles for oppdragene er at produktene er i blikk, kobber eller andre metaller.

Utdanning.no definerer en blikkenslager: «Blikkenslagere produserer, moderniserer og reparerer ventilasjon, fasade og tak på bygninger. Som blikkenslager må du kunne jobbe etter både nye og gamle teknikker, og med nye og gamle materialer.»

En blikkenslager i Valdres jobber ofte med oppdrag både mot hus og hytter samt større næringsbygg og bedrifter. Enkelte bedrifter jobber kun med blikkenslagerarbeid, mens andre har flere avdelinger som gjerne kan omfatte f.eks. en snekkeravdeling.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle