Project Description

Bålfat og bålpanne fra Promek i Valdres

Promek

Promek Mekaniske Verksted logoPromek er et mekanisk verksted like sør for Bagn i Valdres. Tilknyttet verkstedet har bedriften butikkutsalg av egenproduserte bålpanner, sporsettere til skiløyper og diverse fritidsprodukter.

Ved å klikke deg inn på fanen “mekaniske verksted” nedenfor vil du få mer informasjon om hvilke tjenester som tilbys i det mekaniske verkstedet hos Promek.

Butikken vår i Hølera

Den originale bålpannen

Bålpanne Valdres, Promek bålpanne

Bålpanne har blir et populært produkt over store deler av landet og forhandles i ulike kvaliteter og prisklasser hos flere forhandlere. Den opprinnelige bålpannen kommer fra Promek, etter at ideen ble utviklet hos oss tidlig på 2000-tallet.

Vi produserer fortsatt vår egen bålpanne i Valdres og vårt fokus er kvalitet i alle (sveise)ledd. Vi selger også diverse tilbehør som lokk, gnistfanger, rister m.m.

Bålfat

Bålfat fra Valdres. En videreutvikling av bålpannen

Som en videreutvikling av bålpannen har vi utviklet det praktiske bålfatet som også produseres i vårt verksted. En snerten variant med svingbar kaffekrok for enhver hyggestund. Bålfatet er betydelig mindre enn bålpannen og spesielt egnet der man har begrenset med plass.

Sporsetter til skiløyper

Også vår sporsetter for oppkjøring av skiløyper er et egenutviklet produkt som produseres i vårt verksted. Sporsetter til oppkjøring av skiløyper fra Promek Mekaniske VerkstedSporsetteren er grundig testet på skiløyper i ulike terreng og vi har kun positive tilbakemeldinger fra kunder. Smarte løsninger og detaljer gir god bevegelighet og muligheter for justeringer.

Honda aggregater

Vi forhandler aggregater fra Honda til hvert et behov med ulike kapasiteter og støynivå. Muligheter for fjernstyring kan være praktisk ved for eksempel strøm på eldre hytter.

Andre fritidsprodukter

Som forhandler av Honda og Husqvarna forhandler vi også en rekke andre fritidsprodukter. Gressklippere, robotklippere, snøfresere, motorsager, hodelykter, glideskinner for snøscooter(til påkjøring på hengere) og verktøy for å nevne noe.

Se vår nettbutikk for priser og mer informasjon

Vårt mekaniske verksted

SveisingPromek tilbyr ulike tjenester innen sveising

Våre sveisere har sertifikat for sveisning med både rørtråd og elektrode, og vi sveiser både svart stål og rustfritt. I kombinasjon med vår vannskjærer kan vi produsere komplekse braketter og konstruksjoner, samt bidra på sveising i byggeindustrien.

Blikkenslager

Vi er ingen komplett blikkenslagerbedrift, men vedlikeholder og produserer en rekke produkter som pipehatter, bygningsbeslag, luftehatter, restaurering av gamle piper m.m. Trenger du hjelp med montering så kan vi også bistå med dette. Vi driver dessverre ikke med ventilasjon.

Vannskjæring

Vår vannskjæringsmaskin har en enorm fleksibilitet hva angår materialer som kan skjæres. Stål, rustfritt stål, aluminium, metaller, titan, kompositter, sølv, kobber, messing, plast, gummi, keramiske fliser, steinsorter som marmor og glass for å nevne noe.

Vannskjæringens store fordel er at det ikke tilføres varmespenninger til skjæringssonen, slik at detaljene er helt spenningsfrie.

Her er en video og demonstrasjon av vannskjæreren vår.

Knekking og klipping

I vårt verksted har vi utstyr til å utføre alt av knekking og klipping av plater på opp til 6x3000mm(hxb). Utstyret brukes daglig til å produsere blant annet bygningsbeslag og div. konstruksjonsstål.

HydraulikkHydraulikk tjenester og produkter fra Promek

Som forhandler for Hydroscand kan vi levere en rekke tjenester og produkter knyttet til hydraulikk.

Profilvals

Durma PHB 80 profilvals kan valse buede og runde detaljer i mange ulike profiler – flattstål, vinkelstål, I-bjelker, firkantstål m.m.

Se noen av våre referanser på våre nettsider