Sveising Promek
Annonse
Briskebyvegen 69, 2930 Bagn
480 14 613
Mandag-fredag
08:0016:00
Lørdag-søndag
Stengt

Promek Mekaniske Verksted AS

Promek er et mekanisk verksted like sør for Bagn i Valdres. Tilknyttet verkstedet har bedriften butikkutsalg av egenproduserte bålpanner, sporsettere til skiløyper og diverse fritidsprodukter.

Butikken vår i Hølera

Den originale bålpannen
Bålpanne har blir et populært produkt over store deler av landet og forhandles i ulike kvaliteter og prisklasser hos flere forhandlere. Den opprinnelige bålpannen kommer fra Promek, etter at ideen ble utviklet hos oss tidlig på 2000-tallet.

Vi produserer fortsatt vår egen bålpanne i Valdres og vårt fokus er kvalitet i alle (sveise)ledd. Vi selger også diverse tilbehør som lokk, gnistfanger, rister m.m.

Bålfat
Som en videreutvikling av bålpannen har vi utviklet det praktiske bålfatet som også produseres i vårt verksted. En snerten variant med svingbar kaffekrok for enhver hyggestund. Bålfatet er betydelig mindre enn bålpannen og spesielt egnet der man har begrenset med plass.

Sporsetter til skiløyper
Også vår sporsetter for oppkjøring av skiløyper er et egenutviklet produkt som produseres i vårt verksted. Sporsetteren er grundig testet på skiløyper i ulike terreng og vi har kun positive tilbakemeldinger fra kunder. Smarte løsninger og detaljer gir god bevegelighet og muligheter for justeringer.

Honda-aggregater
Vi forhandler aggregater fra Honda til hvert et behov med ulike kapasiteter og støynivå. Muligheter for fjernstyring kan være praktisk ved for eksempel strøm på eldre hytter.

Andre fritidsprodukter
Som forhandler av Honda og Husqvarna forhandler vi også en rekke andre fritidsprodukter. Gressklippere, robotklippere, snøfresere, motorsager, hodelykter, glideskinner for snøscooter(til påkjøring på hengere) og verktøy for å nevne noe.

Se vår nettbutikk for priser og mer informasjon

Vårt mekaniske verksted

Sveising
Våre sveisere har sertifikat for sveisning med både rørtråd og elektrode, og vi sveiser både svart stål og rustfritt. I kombinasjon med vår vannskjærer kan vi produsere komplekse braketter og konstruksjoner, samt bidra på sveising i byggeindustrien.

Blikkenslager
Vi er ingen komplett blikkenslagerbedrift, men vedlikeholder og produserer en rekke produkter som pipehatter, bygningsbeslag, luftehatter, restaurering av gamle piper m.m. Trenger du hjelp med montering så kan vi også bistå med dette. Vi driver dessverre ikke med ventilasjon.

Vannskjæring
Vår vannskjæringsmaskin har en enorm fleksibilitet hva angår materialer som kan skjæres. Stål, rustfritt stål, aluminium, metaller, titan, kompositter, sølv, kobber, messing, plast, gummi, keramiske fliser, steinsorter som marmor og glass for å nevne noe.

Vannskjæringens store fordel er at det ikke tilføres varmespenninger til skjæringssonen, slik at detaljene er helt spenningsfrie.

Knekking og klipping
I vårt verksted har vi utstyr til å utføre alt av knekking og klipping av plater på opp til 6x3000mm(hxb). Utstyret brukes daglig til å produsere blant annet bygningsbeslag og div. konstruksjonsstål.

Hydraulikk
Som forhandler for Hydroscand kan vi levere en rekke tjenester og produkter knyttet til hydraulikk.

Profilvals
Durma PHB 80 profilvals kan valse buede og runde detaljer i mange ulike profiler – flattstål, vinkelstål, I-bjelker, firkantstål m.m.

Se noen av våre referanser på våre nettsider

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle