Lokale bedrifter
Renovering og oppussing i Valdres
Ikon som illustrerer Renovering og oppussing i Valdres

Renovering og oppussing i Valdres

Her finner du hjelp med renovering og oppussing Valdres.

Går du med planer om å renovere eller pusse opp hus / hytte i Valdres? Her finner du den hjelpen du trenger, være seg at du skal pusse opp bad og våtrom, det elektriske anlegget eller hele bygget.

Sjekk ut alle kategoriene nederst på siden, så vil du enkelt finne firmaprofiler og kontaktinformasjon til relevante, lokale aktører innen de aktuelle bransjene.

Alle har ikke tid, ønske og kompetanse til å utføre oppussing i Valdres selv. I mange tilfeller er det lover og regler som tilsier at man må ha fagfolk med papirer til å utfører, ihvertfall deler av arbeidet.

Pusse opp hytta selv

Ønsker du å pusse opp hytta selv, eller kanskje huset, garasjen eller andre bygg? Da har vi også egne oversikter som hjelper deg å finne byggevareforhandlere i Valdres. Her får du kjøpt det du trenger av verktøytrelastmaling og andre byggevarer.

Kanskje er det også aktuelt å fornye rommene med nye møblerinteriørprodukterkjøkken- og baderomsinnredninger? For å få hjelp, tips og råd med innredningen, kan det kanskje også være en tanke å forhøre seg med en interiørkonsulent?

Pusse opp bad eller nytt elektriske anlegg

Som nevnte tidligere så er det strenge regler for enkelte typer arbeid, som å pusse opp bad eller legge nytt elektrisk anlegg. Ved renovering av våtrom og elektriske anlegg bør du absolutt kontakte en fagmann.

Drenering og annet anleggsarbeid

Har du fått problemer med fukt i kjelleren, hytta har blitt skjev, eller du ønsker å endre på hyttetomten rundt hytta? Det kan løses og kanskje blir det heller ikke så dyrt som du tror – ta kontakt med noen som driver med graving i Valdres.

Totalentreprenører utfører hele arbeidet

Enkelte håndverksbedrifter fungerer som en totalentreprenør og kan hjelpe deg med å utføre hele arbeidet, på kryss av oppgaver. De arbeidsoppgavene bedriften ikke har egne folk til, utføres av en samarbeidspartner som har erfaring, kompetanse og sertifiseringen.

Les merVis mindre
crosschevron-down-circlechevron-left-circle