Forhandlere av jernvare og verktøy i Valdres

På denne siden får du raskt en oversikt over forhandlere av jernvare og verktøy i Valdres, både til selvbyggere og proffmarkedet.

Verktøy, maskiner og utstyr som benyttes ved bygging og oppussing, er produkter vi ser for oss passer naturlig inn på denne siden.

Er du en handy selvbygger som skal pusse opp hytta i Valdres selv? Eller kanskje du driver eget håndverkerfirma i Valdres? Uansett har du nok et visst behov for verktøy og jernvarer.

I en regionen hvor spesielt hytteutbyggingen har vært stor i flere tiår, så er behovet for slike produkter naturlig stort. Utbyggingen av nye hytter fortsetter i stor stil, mens de eldste hyttene har større og større behov for oppussing og renovering.

Behov og etterspørsel skaper tilbud. Det er derfor mange muligheter for å kjøpe jernvarer og verktøy i hele Valdres – blant annet i en av mange byggevareforhandlere.

Kjøpe verktøy i Valdres?

Forhandlere av verktøy i ValdresDet å ha riktig verktøy kan gjøre jobben din som håndverker både raskere og enklere, men er også i mange tilfeller helt nødvendig.

Utviklingen fra en tid hvor de fleste brukte f.eks. håndsag og hammer, kjenner nok de fleste. I dag har vi luft-, elektroverktøy og andre moderne produkter, som gjør hverdagen for en håndverker noe enklere.

Det er naturlig at et håndverkerfirma ofte har en moderne og oppdatert utstyrspark, men vi kjenner vel alle til en og annen privatperson som også liker å ha siste nytt i garasjen?

Beslag, festemidler og forbruksmateriell

Vi ser at produktkategoriene hver enkelt butikk legger under betegnelsen jernvare kan variere noe, men at beslag, festemidler som skruer og spiker, og div. forbruksmateriell er noe av det de fleste knytter til dette.

Eie eller leie verktøy?

Avhengig av hvor stort behovet ditt er for dette produktet, vil spørsmålet om det lønner seg å kjøpe eller leie.

Vurder du i stedet å leie maskiner, verktøy og utstyr i Valdres, så har iValdres.no en egen oversikt over de som kan hjelpe deg med dette.

Se også:
Byggevareforhandlere i Valdres
Utstyr- og maskinutleie i Valdres
Håndverkere i Valdres

Disse selger jernvare og verktøy i Valdres:

Øye Bygg & Bo AS

Øye Bygg & Bo AS bygger hus og hytter i Vang, firmaet har også egen butikk som forhandler byggevarer, trelast og lignende, produkter til landbruket, samt snøscooter, ATV og utstyr fra Polaris.

Jernia

Jernia på AMFI Valdres, Leira, fører produkter innen Hjem og hage, Kjøkken, og Oppussing og vedlikehold. I tillegg til å ha et solid utvalg maling, filing av nøkler, sliping av kniver og skiltgravering.

Biltema Valdres

Biltema Valdres fører hele varesortimentet til kjeden, bl.a. innen kategoriene Bil, Båt, Bygg, Verktøy og mye mer. Det 2000m² store varehuset ligger på senteret Amfi Valdres på Leira.

Clas Ohlson Leira

Clas Ohlson på Leira ligger godt synlig med eget bygg og parkeringsplass på motsatt side av veien for Amfi Valdres. Her har de 12.000 produkter fordelt på kategoriene Elektro, Fritid, Jernvare og Multimedia.

Europris Leira

Europris Leira tilbyr et stort utvalg produkter innen en rekke kategorier, fra dagligvarer, jernvarer, gaveartikler, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, tekstiler, leker, m.m.

Finn andre byggevareforhandlere i Valdres