Disse kan hjelpe deg med trelast Valdres

Nederst på denne siden finner du de som kan hjelpe deg med trelast Valdres.

Trelast er et samlebegrep for ulike materialer i tre, som gjerne brukes ved bygging og vedlikehold av bygg. Trelast kategoriseres ved hjelp av dimensjoner etter faste standarder.

Er ikke dette ditt fagfelt så kommer du ofte langt med å gjøre diverse mål, før du får gode råd fra fagfolk hos de som forhandler trelast i Valdres.

Planker, bord, kledning, listverk m.m.

Trevare og trelast i Valdres, illustrasjonTrelast deles gjerne inn i ulike typer. Bruksområde, dimensjoner, behandling og lignende. Planker, terrassebord, forskalingsbord, panel, kledning, bakhon og listverk er noen eksempler på slike typer.

Handle trelast av fagfolk i Valdres

Hos byggevareforhandlere i Valdres har de fleste ansatte fagfolk med høy kunnskap om trelast. En del har tidligere arbeidserfaringer innen ulike håndverksyrker, som snekkere. Her kan du få god hjelp ved valg av materialer og kanskje et tips eller to på veien videre.

Se også:

Se også:
Byggevareforhandlere i Valdres
Kjøpe maling i Valdres
Håndverkere i Valdres

Forhandlere av trelast Valdres:

Reint Tre Norge AS

Produserer våre egne utmøbler, fugemasse for energitetting av laftehytter og hus, forhandlere byggevarer og maling, og har eget snekkerverksted som produserer møbler og innredninger

VYRK

VYRK er en industribedrift i Rogne som beiser og maler dine vegger, listverk og tak før montering, i tillegg til å forhandle eikegulv. Skreddersøm fra gulv til tak.

Ødegård Sag

Ødegård Sag i Etnedal produserer produkter for deg som vil ta vare på gamle tradisjoner. Skigard, porter/grinder, utemøbler, trelast og mye mer.

Øye Bygg & Bo AS

Øye Bygg & Bo AS bygger hus og hytter i Vang, firmaet har også egen butikk som forhandler byggevarer, trelast og lignende, produkter til landbruket, samt snøscooter, ATV og utstyr fra Polaris.

Finn andre byggevareforhandlere i Valdres