iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Valdres Glasservice AS, logo

Valdres Glasservice AS

Valdres Glasservice AS er leverandør og utfører alt av arbeid innen glass i Valdres. Bedriften jobber hovedsakelig i Valdres og omegn, men har enkelte store oppdrag med lengre reiseavstand.

Bedriften drives av Knut Lagrud som har erfaring fra bransjen siden 1986.

Forhandler av glass

Vi leverer alt innen glass – uansett hvor og med hvilke egenskaper det er behov for. Solide plastglass som akryl- og pleksiglass, glass til dører og vinduer, speil og spesialglass for å nevne noe.

Vi er behjelpelige med salg, finskjæring av glasset på tilpassede mål og montering etter ønske/behov.

Reparasjoner av glass

Så sant det er mulig og kostnadseffektivt så hjelper vi deg med reparasjoner av glass. Skulle du f.eks. ha problemer med punkterte eller duggete vinduer så er dette noe som kan repareres, men som ikke nødvendigvis er lønnsomt å reparere. Ta kontakt for veiledning og råd.

Solavskjerming

Vi utfører solavskjerming på alt av hus, hytter og næringsbygg . I tillegg til frosting og behandling av glass, forhandler vi også både markiser og persienner (innvendig og utvendig).

  – Din lokale leverandør av alt innen glass i Valdres

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram