Klesbutikk Valdres – klær til dame og herre i alle aldre

Her finner du klesbutikk Valdres. Enten du leter etter herreklær, dameklær eller barneklær.

I de fleste områder av Valdres så finner du aktører som tilbyr salg av klær i ulike former, men som handelssentrum i Valdres så er det naturlig flest butikker på Fagernes og Leira. Se også egen oversikt over klesbutikker i Fagernes her på iValdres.no.

Kjeder og lokale klesbutikker

Illustrasjon av klær og klesbutikk ValdresKlesbutikkene i Valdres skiller seg fra hverandre på vareutvalg og hva slags klær som selges. Enkelte butikker er knyttet opp mot større landsdekkende kleskjeder og kan tilby mye av det samme utvalget av klær som ellers i Norge. Andre butikker er uavhengig av kjeder og tar i mer eller mindre grad inn sitt eget varesortiment. Her er det muligheter for å finne unike klær som ikke nødvendigvis finnes så mange andre steder.

Herreklær, dameklær og barneklær

Butikkene kan også skille seg fra hverandre på hvilke målgruppe de henvender seg mot. Enkelte butikker har spesialisert seg på herreklær, dameklær eller barneklær, mens andre har et bredere utvalg som skal dekke de fleste. Det er også enkelte butikker som i hovedsak tilbyr andre produkter, men som har et utvalg av klær i tillegg.

Er du på leting etter Valdresbunad så har vi valgt å lage en egen side for dette på iValdres.no. Det samme gjelder for skobutikker og arbeidsklær i Valdres

Se også:
Andre butikker i Valdres
Skobutikk Valdres
Valdresbunad

Finn klesbutikk i Valdres:

Damenes Klær AS

Damenes Klær er en frittstående klesbutikk på Fagernes, altså har vi ingen kjedetilknytning. Resultatet er at du hos oss finner et unikt utvalg klær, skjerf og smykker spesifikt plukket ut etter vår klesbevissthet.

Zavanna Leira

Zavanna er en klesbutikk som fører moteriktige, feminine plagg til alle anledninger, alle sesonger. Klærne er for kvinner i alle aldre som vil ha klær med god passform.

BRUSTAD Bagn

BRUSTAD Bagn fører alt fra klær og sko til både kvinne, herre og barn, til produkter innen kjøkken, interiør, smykker og parfymer, samt garn, helsekost og tilbehør som solbriller og vesker, m.m.

Valdres Skinn og Ull

Valdres Skinn og Ull er en butikk i Aurdal som selger tradisjonsrike kvalitetsklær av forskjellige typer skinn og ull. Varesortimentet strekker seg fra ullgensere og -jakker, sokker, luer, sko og div. andre ullvarer.

#LOGIN Fagernes

#LOGIN på Fagernes kjøpesenter – tidligere Vero Moda – fører klær og sko til unge jenter og damer. I tillegg tilbyr de diverse gaveartikler, interiør og smykker, samt tilbehør som belter og skjerf.

FRANITA

FRANITA er en klesbutikk i Fagernes sentrum som kan by på det lille ekstra. Et bredt og unikt sortiment av moteklær til kvinner, med service i hovedsetet

Finn andre butikker i Valdres