Klesbutikk Fagernes – oversikt

Fagernes er et naturlig handelssentrum i Valdres. Her får du en oversikt over klesbutikk Fagernes. 

Når du nå har kommet til denne siden, er du sannsynligvis på leting etter en klesbutikk i Fagernes. Noen klesbutikker i Fagernes ligger i kjøpesentre, mens andre ligger i egne lokaler på gateplan. Noen fører utelukkende varesortimentet til kjeden der tilknyttet, andre er selvstendige butikker med mer unike utvalg.

Herreklær, damklær og klær til barn på Fagernes

Dameklær, barneklær og herreklær - klesbutikk FagernesPå Fagernes finner du klesbutikker som har både herreklær, dameklær og klær til barn. Enkelte har et vareutvalg som går på kryss av alder og kjønn, mens andre har spisset seg inn på noen målgrupper.

Klær også andre steder i Valdres

iValdres.no har også en egen oversikt over klesbutikker i Valdres, hvor du også finner klesbutikker i andre områder som Beitostølen, Leira og Bagn.

Se også:
Klesbutikker i hele Valdres
Skobutikker i Valdres
Valdresbunad

Finn klesbutikk Fagernes:

Damenes Klær AS

Damenes Klær er en frittstående klesbutikk på Fagernes, altså har vi ingen kjedetilknytning. Resultatet er at du hos oss finner et unikt utvalg klær, skjerf og smykker spesifikt plukket ut etter vår klesbevissthet.

FRANITA

FRANITA er en klesbutikk i Fagernes sentrum som kan by på det lille ekstra. Et bredt og unikt sortiment av moteklær til kvinner, med service i hovedsetet

#LOGIN Fagernes

#LOGIN på Fagernes kjøpesenter – tidligere Vero Moda – fører klær og sko til unge jenter og damer. I tillegg tilbyr de diverse gaveartikler, interiør og smykker, samt tilbehør som belter og skjerf.

Finn andre butikker i Valdres