Friluftsstolen på Stand
Annonse

Nordtorp Tre & Design

Nordtorp Tre & Design, tidligere Friluftsstolen, er et snekkerverksted i Valdres som produserer unike håndlagde produkter på bestilling, i tillegg til å pusse opp kjøkkenbenker/-bord og ambassadør for overflateolje fra ‪Rubio Monocoat.

Selskapet drives av Dag Tore Nordtorp som allerede i skolealder begynte med «Friluftsstolen» som eneste produkt. I dag består produksjonen av 3 personer og kunnskapen, maskinparken og sortimentet har utviklet seg til at du kan få produsert nesten hva du ønsker innen tre og epoxy. Dag Tore gjør selv store deler av produksjonen fra rullestol, noe som gjør de flott produktene enda mer imponerende!

Merk: Ved avspilling av video aktiveres cookies fra Youtube

Utskårede produkter i tre

De fleste produktene vi leverer har spesialtilpasset design og utskjæring, hvor fellesnevneren er at de er produsert i tre – gjerne med epoxy-overflate.

Treskilt, utskårede logoer og figurer, bord og stoler, postkasser, skjærefjøler og andre bruksting er det vi driver mest med, men det er stort sett kreativiteten som er begrensningen i hva du kan få levert.

Sjekke gjerne våre sider på Facebook og Instagram for flere bilder og inspirasjon.

Pusser opp kjøkkenbenker og -bord

I tillegg til produksjonen i snekkerverkstedet hjelper vi vår kunder med å pusse opp og fornye gamle kjøkkenbenker og -bord. Vi er ambassadør av overflateolje fra ‪Rubio Monocoat som holder svært høy kvalitet.

Ønsker du et unikt produkt innen tre, håper jeg å høre i fra deg!

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle