datasupport i valdres
Lokale bedrifter

Datasupport og IT-support i Valdres

Her får du en oversikt over de som kan hjelpe deg din bedrift med datasupport og it-support Valdres.

På denne siden vil du få en oversikt over aktører som tilbyr ulike former for datasupport og IT-support Valdres. Fra de som tilbyr enkle installeringer og veiledninger tilknyttet datautstyr, til de som kan hjelpe deg med det meste, og fungerer som en IT-avdeling for din bedrift.

Ekstern data- og IT-avdeling

De fleste bedrifter har ikke et stort nok behov til å ansette en egen dataperson. Hvis ikke en av de ansatte innehar denne kompetansen, så er det man som setter bort dette til en ekstern partner.

Enkelte bedrifter kan fungere som en ekstern data og IT-avdeling for din bedrift, hvor de hjelper deg med alt fra mindre oppdrag som installering og backup av e-post og datautstyr. Til større oppdrag som servere, kabling, bedriftsnettverk eller lignende.

En datamaskin hjemme som faktisk funker

Flere aktører i Valdres hjelper deg med litt mer enn kun salg av datautstyr. Det er greit nok å kjøpe ny mobiltelefon og datamaskin, men hva med å få med gamle programmer, telefonnummer, bilder og annet innhold?

Ved å få hjelp med installering, backup og tilrettelegging av nytt utstyr, vil du forhåpentligvis også få hjelp med å få fjernet alle unyttige programmer. Kjøper du f.eks. ny datamaskin i dag så er disse som regel fulle av midlertidige programmer som gjør maskinen treg fra første dag. For ikke å snakke om alt maset du får om å kjøpe programmet etterhvert, når prøvetiden har utløpt.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle