Fiber og bredbånd i Valdres
Lokale bedrifter

Bredbånd og fiber i Valdres

Her får du en oversikt over aktører som tilbyr internett, fiber og bredbånd Valdres.

I dagens samfunn, hvor det meste skjer digitalt, er det nærmest et krav å ha tilgang på raskt internett. Der vi tidligere brukte internett til enkel surfing og lesing av nyheter, bruker vi i dag internett til det meste. Ser TV, søker opp alt av informasjon, spiller spill, snakker og chatter med folk i hele verden osv.

Enkelte områder har fortsatt ikke tilgang på fiber eller raske bredbånd i Valdres, men stort sett finnes det en løsning. Kanskje er ikke løsningen fiber i veggen, men trådløst internettsignal eller mobildekning.

Storstilt fiberutbygging

Fokuset og arbeidet med utbygging av fiber i Valdres har økt betydelig de senere år. For at næringsliv skal henge med i den digitale utviklingen og lokalbefolkning / hytteeiere skal velge Valdres, blir raskt Internett mer og mer aktuelt.

Bredbånd og internett på hytta i Valdres

Det store antallet hytter gjør at behovet for bredbånd og internett på hytta er stort. Mange velger å bruke mobilnettet for å komme seg på internett, men det er også mange som har eget bredbåndsnett på hytta.

Hva slags bredbånd trenger jeg?

Uten at dette er vårt fagfelt, så er vår erfaring at det er 3 viktige faktorer ved valg av bredbånd- og internett. Dekning, nedlastingsmengde og nedlastnigshastighet. Er du usikker på hva du trenger, så vil du sannsynligvis få god hjelp av leverandøren av bredbånd.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle