Annonse
Skrautvålsvegen 77, 2900 Fagernes
9444 5444

GusTech

GusTech AS er totalleverandør alt innen IT, nettverk, sikkerhet og telefoni.

Vi leverer alt fra små til store løsninger, alt etter er ditt behov. Vi har bred kompetanse, og ved å bruke oss kan du få alt på ett sted, helt enkelt.

GusTech AS holder til i Fagernes Næringspark.

Vi hjelper til med det du har behov for!

GT System

Vi leverer alt innen IT-utstyr, programmerering, installasjoner, varslingssystemer, sikkerhetsløsninger, servertjenester og drift/support avtaler.

GT Security

Vi er opptatt av sikkerhet og leverer FG godkjent alarmsystem for varsling mot brann, vann, innbrudd og smartløsninger for private og bedrifter. Vi leverer også alle typer kameraovervåkning. Vi kan tilby drift, serviceavtaler og løsninger for brannmurer, og har egen nettbutikk for salg av brannmurer www.fortistore.no

Vi hjelper bedrifter som er utsatt for dataangrep.

GT Consult

Vi tilbyr konsulenttjenester som dekker alt fra rådgivning til praktisk utførelse. Vi bidrar også med prosjektledelse for å sikre oversiktlige og vellykkede gjennomføringer av prosjekter som involverer systemer og løsninger.

GT Solutions

Vi har gode løsninger på alt en bedrift har behov for innen IT.
Programmering av skreddersydde løsninger, VPN løsninger, automatiseringer, backup løsninger, installasjoner for nyetableringer og eksisterende. Vi leverer mobiltelefonløsninger til bedrifter med sentralbord.

GT Network

Vi leverer fiber til bedriftskunder i Valdres og resten av Norge. Vi hjelper også til med nettverksplanlegging og installering. Vi har god erfaring med å koble flere avdelinger sammen og her er det ingen begrensninger på antall. Vi tilbyr også sentralstyring av nettverket, enkelt å administrere og oppdatere på en effektiv måte for å minske nedetid.

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-down-circlechevron-left-circle