Her finner du forhandlere av varmepumpe Valdres

Her finner du en oversikt over aktører som kan hjelpe deg med salg og installering av varmepumpe i Valdres.

For å gjøre søket ditt etter å kjøpe varmepumpe Valdres, har vi samlet en rekke lokale aktører som tilbyr diverse varmepumpeløsninger nederst på denne siden. Ta en kikk på firmaprofilene deres, og kontakt den du mener passer ditt behov best.

Som de fleste andre steder i landet så har salget av varmepumper i Valdres skutt fart de seneste årene. Energibesparende produkter som varmepumper slår positivt ut på vår private økonomi, så vel som miljøet.

Økonomisk med varmepumpe

Forhandlere av varmepumpe i Valdres, illustrasjonDen viktigste årsaken til at flere og flere gjør investeringen i å installere varmepumpe er sannsynligvis den økonomiske fordelen det gir.

En annen fordel som kanskje ikke er like utslagsgivende ved kjøp av varmepumpe, er det å kunne ha en jevn temperatur hjemme gjennom hele vinteren. Hva er vel ikke bedre enn å være ferdig på arbeid og komme hjem til varmt hus?

Varmepumpe gir bedre luftkvalitet og mulighet for aircondition

I tillegg til å være økonomisk og gi miljøfordeler, så kan også varmepumpen bidra til en bedre luftkvalitet ved at oppvarmingen ikke slipper ut partikler. I varme tider på sommeren så er det også mulighet til å bruke mange varmepumper som aircondition.

Mange varmepumper har utfordringer med å gi god nok effekt hvis temperaturen ute blir lav nok. Dette gjør at de fleste i Valdres supplerer oppvarmingen med vedfyring eller en annen form for oppvarming.

Luft/luft, luft/vann, jordvarme..

I tillegg til mange ulike merker og leverandører, så finnes det også flere ulike typer varmepumper. Luft/luft, luft/vann, jordvarme osv. Dette får du mer informasjon om på nettsidene til Norsk Varmepumpeforening.

Se også:
Energi og fyring i Valdres
Elektrikere i Valdres
Rørleggere i Valdres
Solfangere og solcellepanel i Valdres

Disse selger varmepumpe i Valdres:

Varmepumpe Spesialisten AS

Varmepumpe Spesialisten AS tilbyr blant annet varmepumper og vannbåren varme til private boliger og næring, varme-/ kjøleanlegg til skoler, kontor og næringsbygg, samt solcellepanel og solfangere for 100% fornybar energi.

JR VVS & ANLEGG

JR VVS & ANLEGG gjør alt innen vann, varme og sanitær, samt tomter, planering, graving, drenering og mer. I tillegg er de medlem av Rørkjøp og tilbyr med det salg av kvalitetsprodukter på sin nettbutikk.

Elektrisk Installasjon AS

Elektrisk Installasjon AS i Vang i Valdres utfører alt arbeid forskriftsmessig til konkurransedyktige priser. Varmepumpe, elektrisk arbeid, hvitevarer m.m.

Andre knyttet til energi og fyring i Valdres