Butikker på Leira i Valdres
Lokale bedrifter

Butikker på Leira i Valdres

Nederst på denne siden har vi laget en liste over butikker Leira. Slik kan du skaffe deg en oversikt over hvilke tilbud og muligheter du får på dette tettstedet sentralt i Valdres. 

De fleste har en tanke om hva som kjennetegner en “butikk” og kanskje er denne oppfatningen ulik fra person til person. Uavhengig av den faktiske definisjonen så har vi valgt å samle alle aktører som selger ulike typer produkter fra et bestemt utsalgssted. Dette inkluderer også bilforhandlere, spisesteder m.fl.

Leira – et viktig shoppingsted i Valdres

Leira ligger sentralt i Valdres og er i så måte et aktuelt sted å handle uansett hvor man bor, har hytte eller ferierer i Valdres.

Utviklingen av Leira har vært formidabel de siste tiårene. Fra et sted med noen få enkeltbutikker (hvorav Møbelhuset var det virkelig store trekkplasteret), til et område med stort kjøpesenter, store enkeltstående varehus og butikker innen de fleste sjangere.

Utviklingen begynte for fullt i 2001 da Amfi Valdres, tidligere Valdres Storsenter, ble åpnet. Siden den gang har store kjeder som Elkjøp, Europris, Clas Ohlson, Hageland, Jysk og Byggmakker åpnet i egne varehus rundt (enkelte av disse ligger formelt under senteret, men i egne bygg).

Fagernes og Leira dekker de fleste behov

Fagernes og Leira er de to stedene i Valdres hvor du finner flest butikker og hvor shoppingmulighetene er størst.

Det at disse to stedene ligger kun noen få km ifra hverandre, gjør at du har muligheten til å besøke begge i løpet av kortere tid. Har du ikke egen bil, så går det kontinuerlig buss mellom stedene.

Se også: – Oversikt over butikker på Fagernes

Vi håper oversikten nedenfor gjør det enklere å få oversikt og hjelpe deg med å finne den butikken du leter etter.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle