iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Valdres Bakst AS, logo

Valdres Bakst AS

Valdres Bakst AS er et bakeri på Leira i Valdres. Bakeriet har spesialisert seg på hjemmelaget flatbrød, men baker også lefser i høysesong. 

Valdres Bakst har historie helt tilbake til 1967. I dag drives bakeriet av Ola Ingvar Hovi som er sønn av en av de tre brødrene som startet virksomheten på 60-tallet.

Flatbrød fra Valdres

Vi har spesialisert oss på baking av flatbrød uten tilsetningsstoff – kun med råvarene mel og potet. Oppskriften har vært en suksess og forblitt uendret siden oppstarten i 1967.

Flatbrødet selges i de fleste dagligvarebutikkene på Østlandet, men kan også bestilles og hentes i bakeriet på Leira i Valdres. Vi tar også imot bestillinger med spesielle ønsker som tykkelse og hvor godt flatbrødet er stekt.

Baker lefser i sesong

I sesong baker vi også lefser på bestilling. Sesongen begynner før Rakfiskfestivalen i oktober/november og går frem til jul.

Bakeriet ligger langs ved E16 i det du ankommer Leira i Valdres – rett over veien for Hovli Auto (Toyota). 

Ta kontakt for bestilling

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram