Her finner du muligheter for shopping og butikker Fagernes

I bunnen av denne siden får du en oversikt over shoppingmuligheter og butikker Fagernes i Valdres.

Fagernes ligger sentralt i dalføret Valdres. Som regionens eneste by, er det sammen med Leira, et handelssentrum i Valdres. Her finner du butikker innen de aller fleste sjangere og størrelser.

Sentrumsbutikkene i Fagernes ligger enten i et av kjøpesentrene, eller som gatebutikker i en av de hyggelig shoppinggatene i Fagernes.

Ikke kun butikker i Fagernes

Folk har sannsynligvis ulike oppfatninger av ordet “butikk”. På denne siden vil du derfor få alle bedrifter som har et form for produktutsalg, også eksempelvis spisesteder og bilforhandlere.

Shopping og butikker Fagernes i ValdresKos deg med shopping i Fagernes

I nyere tid har en større andel av detaljehandelen flyttet seg til internett og netthandel. Shopping på Fagernes kan sannsynligvis gi deg en del ekstra.

Mange butikker Fagernes har spesielt stort fokus på service. Hyggelig betjening med høy kompetanse, som kanskje også kan hjelpe deg med levering og montering.

Det er også mange som foretrekker å prøve klær og sko, kjenne på sofastoffet eller få hårproduktet med hjem med en gang, når de utfører en handel.

Større andel hytteprodukter i sortimentet

I en region som Valdres, hvor det er like mange hytter som innbyggere, er det naturlig at de mange butikker i Fagernes har en større andel hytterelaterte produkter sammenlignet med andre steder i landet.

Se også:
Butikker i hele Valdres
Butikker på Leira
Andre varer og tjenester

Oversikt med butikker Fagernes:

FRANITA

FRANITA er en klesbutikk i Fagernes sentrum som kan by på det lille ekstra. Et bredt og unikt sortiment av moteklær til kvinner, med service i hovedsetet

Valhall Auto AS

Forhandler av Nissan, Suzuki og Isuzu i Valdres. I tillegg er vi tilknyttet verkstedkjeden MECA og utfører service, PKK/Eu-kontroll og andre tjenester på kryss av bilmerker.

#LOGIN Fagernes

#LOGIN på Fagernes kjøpesenter – tidligere Vero Moda – fører klær og sko til unge jenter og damer. I tillegg tilbyr de diverse gaveartikler, interiør og smykker, samt tilbehør som belter og skjerf.

Hedna

Vi tilbyr herreklipp, dameklipp og barneklipp. Farge, striper, balayage, foilyage, permanent, brudepynting, oppsett av hår, hull i ørene, farge av vipper og bryn.

Damenes Klær AS

Damenes Klær er en frittstående klesbutikk på Fagernes, altså har vi ingen kjedetilknytning. Resultatet er at du hos oss finner et unikt utvalg klær, skjerf og smykker spesifikt plukket ut etter vår klesbevissthet.

Valdres Optikk

Valdres Optikk er en optisk forretning i Gjensidigegården på Fagernes. Vi utfører synsundersøkelser og forhandler briller, solbriller, kontaktlinser og andre relaterte produkter

Eiksenteret Fagernes

Eiksenteret Fagernes fører landbruksmaskiner, redskap, småvarer og småmaskiner, oljer til alle kjøretøy og mer. I tillegg har de sitt eget verksted for småmaskiner, og produserer hydraulikkslanger fra Hydroscand.

Finn butikker i hele Valdres