Butikker Fagernes

Butikker Fagernes

Her finner du muligheter for shopping og butikker Fagernes

I bunnen av denne siden får du en oversikt over shoppingmuligheter og butikker Fagernes i Valdres.

Bedriftsoversikt

Fagernes ligger sentralt i dalføret Valdres. Som regionens eneste by, er det sammen med Leira, et handelssentrum i Valdres. Her finner du butikker innen de aller fleste sjangere og størrelser.

Se også: Oversikt over butikker på Leira i Valdres

Sentrumsbutikkene i Fagernes ligger enten i et av kjøpesentrene, eller som gatebutikker i en av de hyggelig shoppinggatene i Fagernes.

Ikke kun butikker i Fagernes

Folk har sannsynligvis ulike oppfatninger av ordet «butikk». På denne siden vil du derfor få alle bedrifter som har et form for produktutsalg, også eksempelvis spisesteder og bilforhandlere.

Shopping og butikker Fagernes i ValdresKos deg med shopping i Fagernes

I nyere tid har en større andel av detaljehandelen flyttet seg til internett og netthandel. Shopping på Fagernes kan sannsynligvis gi deg en del ekstra.

Mange butikker Fagernes har spesielt stort fokus på service. Hyggelig betjening med høy kompetanse, som kanskje også kan hjelpe deg med levering og montering.

Det er også mange som foretrekker å prøve klær og sko, kjenne på sofastoffet eller få hårproduktet med hjem med en gang, når de utfører en handel.

Større andel hytteprodukter i sortimentet

I en region som Valdres, hvor det er like mange hytter som innbyggere, er det naturlig at de mange butikker i Fagernes har en større andel hytterelaterte produkter sammenlignet med andre steder i landet.

Se også:

Savner du din bedrift i oversikten?
Legg igjen navn og kontaktinfo nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Oversikt med butikker Fagernes:

Valdres Optikk

Valdres Optikk er en optisk forretning i Gjensidigegården på Fagernes. Vi utfører synsundersøkelser og forhandler briller, solbriller, kontaktlinser og andre relaterte produkter

Damenes Klær AS

Damenes Klær er en frittstående klesbutikk på Fagernes, altså har vi ingen kjedetilknytning. Resultatet er at du hos oss finner et unikt utvalg klær, skjerf og smykker spesifikt plukket ut etter vår klesbevissthet.

FRANITA

FRANITA er en klesbutikk i Fagernes sentrum som kan by på det lille ekstra. Et bredt og unikt sortiment av moteklær til kvinner, med service i hovedsetet

Valhall Auto AS

Forhandler av Nissan, Suzuki og Isuzu i Valdres. I tillegg er vi tilknyttet verkstedkjeden MECA og utfører service, PKK/Eu-kontroll og andre tjenester på kryss av bilmerker.

CutAtude frisørsalong

CutAtude er en splitter ny, moderne frisørsalong i Valdres som drives av frisør Anniken Olsrud; den eneste salongen på Fagernes kjøpesenter. Kom innom og få en hårklipp helt etter dine egne ønsker

Finn butikker i hele Valdres