Hovli Auto AS, Toyota i Valdres, Leira
Annonse
Oslovegen 400, 2920 Leira i Valdres
61 36 26 00
Mandag-fredag
08:0016:00

Hovli Auto AS

Hovli Auto AS på Leira i Valdres er regionens Toyota forhandler.
Bedriften kan hjelpe deg med alt fra finansiering og innbytte av gammel bil, til levering av nye Toyotaer med det utstyret du ønsker. I tillegg har Hovli Auto eget merkeverksted som kan hjelpe deg med alt av service og vedlikehold så lenge du har bilen.

Hovli Auto AS har to moderne bilanlegg – på Leira i Valdres og på Gol i Hallingdal. Bedriften har 26 dyktige medarbeidere som gjør sitt ytterste for at din opplevelse av bedriften skal være så god og trygg som mulig.

Forhandler av ny- og bruktbil

Vi har vært forhandler av Toyota i Valdres siden 1988 (Hallingdal siden 1985) og kan hjelpe deg med alle modeller i sortimentet til Toyota – både til privat- og bedriftsmarkedet.

Vår salgsavdeling har også et godt utvalg av gode bruktbiler som leveres med inntil 1 års bruktbilgaranti og tilstandsrapport. Bruktbilene varierer av bilmerker avhengig av våre kunders innbyttebiler. Se oversikt over bruktbiler på våre nettsider.

Bilverksted på Leira

Vårt autoriserte merkeverksted på Leira har mekanikere med spesielt god kompetanse på Toyota, men vi har også mange kunder som benytter oss på andre bilmerker. Vi kan hjelpe deg med alt av service, vedlikehold og kontroller, til reparasjoner, oppretting og lakkering av skader.

Finansiering og forsikring

Gjennom Toyotas eget finansieringsselskap, Toyota Financial Services, er vi behjelpelig med forsikring og finansiering av både brukt- og nybil. Vårt mål er å tilby den aller beste løsningen til deg som kunde.

Bilrekvisita og deler

Vi hjelper deg gjerne med salg av merkedeler til din Toyota. I tillegg forhandler vi en rekke bilrekvisita produkter som hund- og bagasjegrinder, takstativ og skiholdere, lakk og bilpleieprodukter, dekk og felg, barneseter og stort sett det du trenger til bilen.

Les mer om Hovli Auto AS på våre nettsider

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle