Markedsføring i Valdres

Markedsføring i Valdres

Markedsføring i Valdres

På denne siden har vi laget en oversikt over bedrifter som tilby ulike former for markedsføring i Valdres.

Bedrifter knyttet til markedsføring i Valdres, illustrert med tegningerMange tenker på reklame og tradisjonell annonsering når de hører ordet markedsføring, men det er også mye annet. For de som har studert markedsføring er de 5 P’ene et kjent begrep: Plass, pris, produkt, påvirkning og personal. Faget markedsføring kan være alt fra produktutvikling og prissetting, til riktig lokasjon og kompetente medarbeidere som trekker nye kunder.

På denne siden har vi fokus på bedrifter i Valdres som kan tilby produkter og tjenester knyttet til P’en «påvirkning». Tiltak du som bedriftsleder kan gjøre for å fortelle og påvirke nye kunder til å velge din bedrift. Her er reklame og annonsering en viktig del for mange. Andre tiltak kan være bildekor, visittkort, egne nettsider og blogger, fotografi, DM og brosjyre, skilt og bannere, salgstjenester, messer, nettverk og nye bekjentskap m.m.

Se også:
Andre B2B-bedrifter i Valdres

Disse kan hjelpe deg med påvirkende markedsføring i Valdres:

TALA

TALA er et reklamebyrå i Valdres som tilbyr et bredt spekter av tjenester tilknyttet markedsføring. Blant annet har vi utviklet og drifter denne nettportalen, iValdres.no.

Finn andre B2B-bedrifter i Valdres