Markedsføring i Valdres

På denne siden har vi laget en oversikt over bedrifter som tilbyr ulike former for markedsføring i Valdres.

Bedrifter knyttet til markedsføring i Valdres, illustrert med tegningerMange tenker på reklame og tradisjonell annonsering når de hører ordet markedsføring, men det er også mye annet. For de som har studert markedsføring er de 5 P’ene et kjent begrep: Plass, pris, produkt, påvirkning og personal. Faget markedsføring kan være alt fra produktutvikling og prissetting, til riktig lokasjon og kompetente medarbeidere som trekker nye kunder.

På denne siden har vi fokus på bedrifter i Valdres som kan tilby produkter og tjenester knyttet til P’en “påvirkning”. Tiltak du som bedriftsleder kan gjøre for å fortelle og påvirke nye kunder til å velge din bedrift. Her er reklame og annonsering en viktig del for mange. Andre tiltak kan være bildekor, visittkort, egne nettsider og blogger, fotografi, DM og brosjyre, skilt og bannere, salgstjenester, messer, nettverk og nye bekjentskap m.m.

Se også:
Andre B2B-bedrifter i Valdres
Grafiske designere i Valdres
Bildekor i Valdres

Disse kan hjelpe deg med påvirkende markedsføring i Valdres:

TALA

TALA hjelper din bedrift med en profesjonell og selgende presentasjon, samt å gjøre deg synlig på en effektiv måte. Søkesynlige nettsider, grafisk design, rådgivning og innholdsproduksjon

Finn andre B2B-bedrifter i Valdres