Roy Myrland – Frilansjournalist, videoprodusent
Annonse

Roy Myrland

Roy Myrland driver nettavisa langsveien.no. Myrland tilbyr tjenester innen videoproduksjon, freelancejournalistikk, direktesendinger og lignende medierelatert stoff.

Langsveien.no har vært på banen i nærmere 10 år, med lokale nyhetsartikler fra blant annet Larvik, Valdres og Alta. Vi har publisert tusenvis av nyhetssaker og mini-reportasjer, samt at Langsveiens Youtube-kanal har hundrevis av nyhetsrelaterte videoer, og nærmer seg 1.000.000 visninger.

Videre setter vi opp direktesendinger for private, bedrifter og kommuner ved spesielle arrangementer.

Videoproduksjon og direktesendinger

Trenger du et medie-boost? Det kan vi gi deg ved å produsere underholdnings- og nyhetsrelaterte videoer for produktene dine – eller for arrangementer dere skal holde. Vi lager videoer og intervjuer nøkkelpersoner, både før, etter og underveis i arrangementet.

Alternativt (eller i tillegg) kan vi sette opp skikkelig utstyr og kjøre en direktesending av arrangementet. Live-streamen vil da være tilgjengelig både på Facebook og YouTube mens den holder på, og kan ses i reprise på YouTube i etterkant. Vi kan selvfølgelig også ordne så du mottar videofilen i etterkant, slik at du kan bruke den som du vil.

Nyhetssaker og reportasjer “langs veien”

Uansett hva det gjelder, hvis du har noe å feire som kan være av interesse for andre i nærmiljøet (eller på landsbasis, for all del), så er det bare å ta kontakt og vi møter opp i den godt gjenkjennelige Langsveien-bilen, og kjører et hjertevarmt intervju med deg. Resultatet blir tekst, bilder og video. Om det ønskes kan dette publiseres på langsveien.no – i tillegg til andre ønskede steder på nett.

Vi stiller opp på kort varsel hvis du har noe nyhetsverdig! Du kan kontakte oss på epost: redaksjonen@langsveien.no – eller ringe direkte på 917 86 242.

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-down-circlechevron-left-circle