Konsulenter i Valdres
Lokale bedrifter

Konsulenttjenester i Valdres

Her får du en oversikt over aktører innen ulike typer konsulenttjenester i Valdres.

Som bedriftsleder er det ikke alltid man innehar god nok kompetanse på alle felt internt i bedriften. Da er det mange som benytter seg av eksterne aktører, gjerne kalt konsulenttjenester.

I andre tilfeller har man kompetansen i bedriften, men har ikke nok arbeidskraft til å utføre enkelte oppdrag eller sesongsvingninger. Da er det også mange som benytter seg av eksterne bedrifter.

Hva gjør en konsulent?

Benevnelsen konsulent klinger ikke like godt for alle og for mange er dette en tittel man unngår. Legger vi ordet til side, så finner vi gjerne bedrifter og personer som har spesialisert seg innen smalere fagfelt.

For mange bedrifter er det ofte lønnsomt å kjøpe tjenester og kompetanse innen smale kompetanseområder, sammenlignet med det å ansette egne folk. Økonomi, markedsføring, bedrifts organisering og spesielle fagområder innen bedriftens tjenestespekter er eksempler på områder mange henter inn bistand.

I andre tilfeller har du konsulenter som har så høy kompetanse på sitt område, at bedrifter velger å leie bistand på tross av at man har egne folk på området.

Har du behov og ønske om hjelp til økonomi og regnskapstjenester så har vi egne sider for regnskapsførererevisorer og inkasso i Valdres.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle