iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Aurdal Fjordcamping og Hytter, logo

Aurdal Fjordcamping og Hytter

Camping med nydelige oppstillingsplasser helt ned til fjordkanten for døgnturisten, med strøm, kabel-tv og trådløst internett. Vi har døgnplasser helt ned til fjordkanten. Her kan du nyte utsikten eller fiske rett utenfor bobilen, vogna eller teltet. Det er gratis fiske etter campingens strandlinje (ca. 1 km). Vi har også en kro, pub og kiosk som er åpen store deler av året.

Vintercamping

I området ved Aurdal Fjordcamping er det gode muligheter for vinter-aktiviteter. Besøk Valdres Alpinsenter for en dag i bakken eller gå en skitur på de mange preparerte løyper.

Utleie av hytter og leiligheter

8 høystandard hytter med dusj og toalett, 4 av dem er satt opp i stav/laft av furu med hems, og 4 har utvendig furu- villmarkspanel.
Hyttene er på 30 m2 og har stue/oppholdsrom m/TV, fult utstyrt kjøkken, bad/WC, 2 sov med plass til i alt 7 personer. 4 av hyttene har hems.

Vi har også 4 stk høystandard leiligheter. For info og pris, se www.aurdalcamp.no

Aktiviteter

Dansefester, minigolf, turstier, trampoliner, wirebane, båtturer til «Farmengården» Landmark Gård, nærhet til golfbane er noen av aktivitetene som Aurdal Fjordcamping og Hytter kan skilte med.

Campingportalen.no har årlig den landsdekkende kåringen, “Folkets favoritt-campingplass”. Aurdal Fjordcamping og Hytter AS har fått førsteplass 4 år på rad!

Nyheter

  • Nye vogn/bobilplasser ned til Aurdalsfjorden
  • Nytt topp moderne sanitæranlegg.

Les mer på nettsidene www.aurdalcamp.no

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram