Aurdal Fjordcamping og Hytter, panorama
Annonse

Aurdal Fjordcamping og Hytter

Aurdal Fjordcamping og Hytter er en helårsåpen familiecamping med barna i sentrum som ligger idyllisk til etter Aurdalsfjorden i Valdres. Campingplassen har 190 faste helårsplasser, i tillegg til 70 nydelige oppstillingsplasser for døgnturisten, de fleste helt ned til fjordkanten. Det tilbys utleie av 18 hytter i ulik standard og 4 topp moderne leiligheter. For informasjon, bilder og priser, se www.aurdalcamp.no. Det finnes to store sanitæranlegg, og det nyeste ble åpnet i 2019 og klassifiseres som femstjerners. På plassen finnes det to tømmeanlegg for bobiler. Aurdal Fjordcamping og Hytter ble kåret til «Folkets Favorittcampingplass» 5 år på rad på Campingportalen.no!

Aktiviteter

På campingplassen finnes egen kiosk, kro og pub med god og variert meny og alle rettigheter. I sommerhalvåret arrangeres flere utefester med levende musikk. Det holdes også flere arrangementer i lokalet «Kjeldarstogo» med pub og danseband i løpet av hele året.

Det er gode fiske- og bademuligheter med gratis fiske langs campingens 1 km lange strandlinje og bading på fin badestrand med vanntrampoliner og stupetårn. Campingplassen tilbyr båtutleie og guidet tur på Aurdalsfjorden med båten Veslekari. Det er godt utstyrte lekeplasser med interaktive lekeapparater, trampoliner, wirebane, husker, sklier, 12 hulls minigolfbane, fotballvegg og utleie av tråkkebiler. I tillegg tilbys gratis trådløst internett.

Campingplassen ligger i nærheten av Valdres Golf, Valdres Alpinsenter og Danebu. Det er utarbeidet et aktivitetskart for nærområdet til campingplassen med mange alternativer til turer og aktiviteter, både sommer og vinter. Kartet, sammen med mer informasjon og bilder, finnes på www.aurdalcamp.no

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle