Camping i Valdres
Lokale bedrifter

Camping og campingplasser i Valdres

Her finner du en oversikt over campingplasser og muligheter for camping Valdres.

Campinglivet er en av de viktigste formene for turisme i Valdres. Som et rimeligere og annerledes alternativ til det å eie hytte, så er det mange som tar med seg telt, campingvogn eller campingbil og drar til Valdres.

Oversikten nederst på siden vil derfor hjelpe dere med å enkelt finne fram til mulige campingplasser i Valdres. Les firmaprofilene og gjør deg opp en mening om hvor dere vil dra!

Campingplasser Valdres

Noen legger seg til rette på egnede steder i naturen, men veldig mange ønsker tilgang på ulike servicetjenester. Ved å sjekke inn på en av mange campingplasser Valdres, får man tilgang på toalett, dusj, kjøkken, strøm og andre tjenester.

For mange er det også hyggelig å ha litt folk rundt seg.

Vintercamping

Enkelte campingplasser i Valdres har åpent hele året og tilbyr sine besøkende vintercamping. Det sier seg selv at dette tilbudet ikke egner seg for deg med telt. Ofte er det faste besøkende som har campingvogner stående hele året.

Campinghytter og leiligheter

Hos de fleste campingplassene i Valdres er det også mulighet for å leie campinghytter og leiligheter i ulike størrelser. Noen har bad, kjøkken og det du trenger. I andre må du benytte deg av de felles servicetjenestene på campingplassen.

Bilferie eller spikertelt?

Camping Valdres kan gjerne kombineres med en bilferie hvor man ønsker å oppleve flere steder i løpet av en kortere periode.

Besøker man en campingplass i Valdres så ser man fort at mange er faste besøkende, med såkalte «spiker-telt». I kombinasjon eller i stedet for campingteltene er det da bygget små hytter, verandaer og lignende som er knyttet sammen med campingvognene.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle