Her finner du fjellstuer og hotell i Valdres

I bunnen av siden finner du en oversikt over hotell Valdres, fjellstuer Valdres og andre som tilbyr tjenester nært knyttet til denne form for overnatting. 

I hvert hjørne av Valdres finner du hotell, fjellstuer og andre overnattingssteder. Fra Beitostølen og Vang i nord, til Hedalen i sør. På denne siden har vi laget en oversikt slik at du kan finne det hotellet som passer dine behov best.

Fjellstue langt til fjells, eller et sentrumsnært hotell i Valdres?

For noen kan drømmen være å ta med seg familie eller venner på en rolig weekend i naturskjønne omgivelser i en av fjellstuene i Valdres. For andre er kanskje sentrumsnære hotell med nærhet til shoppinguteliv og kanskje en dagstur i nærmeste alpinanlegg den perfekte ferie.

Over 250 000 hotellovernattinger i Valdres i 2013 fortelle litt om hvor populær regionen er for turisme (ref. Valdres Næringshage).

Hotell Valdres for bedrifter

Hotell i Valdres, illustrasjonMange forbinder nok Valdres med ferie og et sted hvor man tar med familien eller venner. Hvorfor ikke benytte området til et firmaarrangement, julebord, kick-off, eller andre former for teambuilding?

Flere hotell i Valdres har det utstyret og de lokalene du trenger til kurset, konferansen eller hva du nå enn ønsker å få ut av turen.

Kombinerer du det faglige med noen av de utallige aktivitetene Valdres har å by på, så er det ikke umulig at du som leder får en ekstra «stjerne i boka» av de ansatte.

iValdres.no har også en egen side for kurs-, møte- og konferanselokaler i Valdres.

Se også:
Hytteutleie i Valdres
Konferansesteder i Valdres
Camping i Valdres

Finn hotell i Valdres:

Piltingsrud gard

Piltingsrud gardshotell leier ut rom i bonderomantiske omgivelser. Produserer egne lokale matvarer og med eget spiseri, teater og selskapslokale i låven, kan du få ditt livs bryllup eller firmaarrangement

Andre overnattingsmuligheter i Valdres