Hotell og fjellstuer i Valdres
Lokale bedrifter

Fjellstuer og hotell i Valdres

I bunnen av siden finner du en oversikt over hotell Valdres, fjellstuer Valdres og andre som tilbyr tjenester nært knyttet til denne form for overnatting. 

I hvert hjørne av Valdres finner du hotell, fjellstuer og andre overnattingssteder. Fra Beitostølen og Vang i nord, til Hedalen i sør. På denne siden har vi laget en oversikt slik at du kan finne det hotellet som passer dine behov best.

Fjellstue langt til fjells, eller et sentrumsnært hotell i Valdres?

For noen kan drømmen være å ta med seg familie eller venner på en rolig weekend i naturskjønne omgivelser i en av fjellstuene i Valdres. For andre er kanskje sentrumsnære hotell med nærhet til shoppinguteliv og kanskje en dagstur i nærmeste alpinanlegg den perfekte ferie.

Over 250 000 hotellovernattinger i Valdres i 2013 fortelle litt om hvor populær regionen er for turisme (ref. Valdres Næringshage).

Hotell Valdres for bedrifter

Mange forbinder nok Valdres med ferie og et sted hvor man tar med familien eller venner. Hvorfor ikke benytte området til et firmaarrangement, julebord, kick-off, eller andre former for teambuilding?

Flere hotell i Valdres har det utstyret og de lokalene du trenger til kurset, konferansen eller hva du nå enn ønsker å få ut av turen.

Kombinerer du det faglige med noen av de utallige aktivitetene Valdres har å by på, så er det ikke umulig at du som leder får en ekstra «stjerne i boka» av de ansatte.

iValdres.no har også en egen side for kurs-, møte- og konferanselokaler i Valdres.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle