Atmosfære på Grønolen Fjellgard
Annonse
Grønolsvegen 72, 2952 Beito
61 35 29 90

Grønolen Fjellgard

Grønolen Fjellgard ligger blant majestetiske fjell og store vidder på Beitostølen i Valdres. Her kan du forvente deg behagelig overnatting sammen med utsøkt mat og drikke.

Familien Grønolen og fjellgarden er kjent for sin personlige service og hjelper deg gjerne med å planlegge et opphold helt etter dine ønsker og behov.

Rom og leiligheter

Vi har totalt 110 sengeplasser – fordelt på familierom, enkeltrom, dobbeltrom og leiligheter. Rommene og leilighetene holder god standard og betjeningen gjør sitt for at du skal slappe av og nyte oppholdet.

Finn overnatting på Beitostølen og Grønolen Fjellgard

Utsøkt mat og drikke

Hos oss står maten i høysete og vår ambisjon er å gi deg som gjest en smaksopplevelse du sent vil glemme. Panoramautsikt fra middagsbordet kombinert med et gourmetmåltid er noe mange av våre gjester kjenner seg igjen i.

Les mer om matgleden på nettsidene til Grønolen Fjellgard

Selskapslokaler og møtelokaler

Vi legger til rette og blir gjerne med å planlegge selskap, bursdager, bryllup og andre viktige begivenheter på Grønolen Fjellgard. Komplett AV-utstyr og mange aktivitetstilbud i nære omgivelser på Beitostølen gjør oss også til et populært alternativ til julebord, kick-off, kurs og andre bedriftsarrangement.

Synshorn Via Ferrata og guidede turer

Som en av initiativtakerne og eierne av Synshorn Via Ferrata arrangerer vi guidede turer opp fjellveggen på Synshorn. Ved hjelp av stiger, bruer og stålwire trenger du ikke spesielt med erfaring for å være fjellklatrer i Jotunheimen for en dag.

Les mer om Synshorn via Ferrata

Grønolen fjellgård tilbyr guidede turer i områdene rundt Beitostølen, her kan du bli med erfarne guider på turer til ulike turmål i Jotunheimen. Skap minner for livet, meld deg på guidet tur til turmål som Østre Torfinnstinden, Østre, Midtre og Vestre Torfinnstraversen, Vestre Leirungstind eller Høgdebrotet via Kvassryggen.

Les mer om guidede turer med Grønolen

For mer informasjon se gronolen.no

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle