Arrangere bryllup i Valdres? – finn bryllupslokaler

Har du planer om å arrangere bryllup i Valdres, så har vi en oversikt over bryllupslokaler i bunnen av denne siden.

For mange er bryllup noe av det største man kan oppleve og hva er vel da viktigere enn å finne riktig sted å arrangere denne begivenheten?

Man inviterer familie og venner for å vise sin kjærlighet til sin kommende ektefellen. Det begynner med en vielse, gjerne i en kirke, for så å samle alle til fest utover kvelden.

Bryllup i Valdres, for en hver smak

Arrangere bryllup i ValdresDe fleste har ulike syn på hvordan man ser for seg drømmebryllupet.

Mens noen ønsker et mindre selskap med de aller nærmeste, vil andre helst invitere hele bygda. De fleste arrangerer bryllupet over en dag, mens enkelte feirer 3 dager til ende. Noen ønsker seg moderne omgivelser, mens andre vil ha bonderomantisk stil. Noen vil transporteres med hvite hester fra kirken, mens andre vil ha ekslusive biler. Slik kunne vi fortsatt.

Bryllupslokaler.. og litt til

Tilbudene varierer fra aktør til aktør, men de fleste som har egnede bryllupslokaler tilbyr også servering av mat og drikke – gjerne med råvarer fra lokalmat produsenter i Valdres. Mange har også egne overnattingsplasser for bryllupspar og gjester, men det er også mange overnattingsmuligheter generelt i Valdres.

Enkelte kan faktisk legge opp til fulle program, nærmest skreddersydde bryllupspakker, hvor alt ligger til rette for en minnerik kveld.

Se også:
Selskapslokaler i Valdres
Blomster i Valdres
Overnatting i Valdres

Bryllupslokaler og muligheter for bryllup i Valdres:

OBS: Det er ikke nødvendigvis informasjon om bryllup på sidene nedenfor. Sjekk bedriftenes nettsider, eller ta kontakt. 

Piltingsrud gard

Piltingsrud gardshotell leier ut rom i bonderomantiske omgivelser. Produserer egne lokale matvarer og med eget spiseri, teater og selskapslokale i låven, kan du få ditt livs bryllup eller firmaarrangement

Finn bedrifter i hele Valdres