Oversikt over kurs- møte- og konferanselokaler i Valdres

Her får du en oversikt over lokaler i Valdres som egner seg for kurs, møter og konferanser.

Går du med planer om å legge et firmaarrangement, møte eller kurs til Valdres? Her håper vi å kunne hjelpe deg med å finne et sted hvor dette kan arrangeres. Tilbudene er varierende, fra koselige og intime fjellstuer til større hotell og konferanselokaler.

Skreddersydde opplegg

urs- møte- og konferanselokaler i Valdres, illustrasjonValdres er en region som er kjent for alle sine muligheter når det gjelder aktiviteter og ting å oppleve. Mange tilbydere legger gjerne opp til skreddersydde opplegg med aktiviteter og god lokal mat og drikke, i kombinasjon med lokaler og utstyr som tilfredsstiller dine behov. Du får sannsynligvis også hjelp med overnatting, enten i tilknytning til lokalene eller hos en samarbeidspartner.

Har du allerede lokaler så har iValdres.no også en oversikt over hotell Valdres og catering Valdres, hvis det kan være av interesse.

Se også:
Andre B2B-bedrifter i Valdres
Hotell og fjellstuer i Valdres
Catering i Valdres
Julebord i Valdres

Kurslokaler, møtelokaler og konferanselokaler Valdres:

Piltingsrud gard

Piltingsrud gardshotell leier ut rom i bonderomantiske omgivelser. Produserer egne lokale matvarer og med eget spiseri, teater og selskapslokale i låven, kan du få ditt livs bryllup eller firmaarrangement

Finn andre B2B-bedrifter i Valdres