Julebord Valdres

Her finner du en oversikt over de aktørene som kan hjelpe deg med julebord Valdres.

Julebord er mest vanlig for bedrifter og organisasjoner som vil avslutte året med å samles i en hyggelig setting, men det også vennegjenger og andre grupper som samles i perioden frem mot jul, i såkalte julebord.

Hva slags julebord?

Julebord i Valdres, illustrert med en nisseHistorier og erfaringer gjør at mange forbinder julebord med en storslått fest der alkohol ikke er et fremmedord, og kanskje en og annen mini skandale. Dette er ikke nødvendigvis fasiten og en gjennomgående beskrivelse. Hyggelige sammenkomster med god mat og drikke, gjerne koldtbord, sammen med ulike former for aktiviteter er ikke uvanlig. Enkelte drar det et hakk lengre med overnatting og en samling som går over flere dager.

Valdres – en julebord destinasjon

Blant mange andre betegnelser så kan Valdres sees på som en julebord destinasjon. Hoteller, fjellstuer og andre bedrifter legger alt til rette for at også bedrifter utenfor regionen skal legge julebordet til Valdres. Pakkeløsninger med overnatting, servering av lokal mat og drikke, aktiviteter og møte-/konferanselokaler er ikke uvanlig.

Se også:
Spisesteder i Valdres
Selskapslokaler i Valdres
Catering i Valdres

Muligheter for julebord Valdres:

OBS: Det er ikke nødvendigvis informasjon om julebord på sidene nedenfor. Sjekk bedriftenes nettsider, eller ta kontakt. 

Valdres Mathus

Valdres Mathus i Bagn og serverer frokost, lunsj og middag laget av lokale råvarer. I tillegg tilbyr de takeaway, catering, matlevering, uteservering og hjelp til å leie lokaler ved ulike arrangement

Piltingsrud gard

Piltingsrud gardshotell leier ut rom i bonderomantiske omgivelser. Produserer egne lokale matvarer og med eget spiseri, teater og selskapslokale i låven, kan du få ditt livs bryllup eller firmaarrangement

Andre knyttet til mat og drikke i Valdres