Restaurant og spisesteder i Valdres
Lokale bedrifter

Kafé, restaurant og andre spisesteder i Valdres

Her finner du oversikt over spisesteder i Valdres. Alt fra gatekjøkken, kroer og kafeer, til restaurant i Valdres.

Du finner naturlig nok spisesteder i hele Valdres. Fra områder som Fagernes og Beitostølen som kan skilte med et riktig utvalg av restauranter, kafeer og andre spisesteder. Til andre områder av Valdres som har et begrenset utvalg.

Heldigvis er ikke få tilbydere synonymt med dårlig tilbud. Hvem vet, kanskje er denne ene avsidesliggende kafeen din kommende favoritt?

Bredt tilbud av spisesteder i Valdres

Det er dessverre dårlig med Michelin-stjerner blant restaurantene i Valdres, men foruten disse så finner du nok det meste.

Fra kebab og pizza, til biff og tapas. Fra nydelig utsikt fra restaurantvindu, til enkel tilgang langs E16. Fra kjente menyer i nasjonale kjeder, til lokale menyer full av lokale råvarer.

Enkelte spisesteder tilbyr også catering i Valdres.

Spisesteder med fokus på lokalmat

Med det rike utvalget av lokalmat i Valdres, så er det mange spisesteder som har spesielt fokus på bruk av lokale råvarer.

Fra bruk av utsøkte oster, kurv og rakfisk i en 3-retters middag, til lokalt hjortekjøtt i hamburgeren “på hjørnet”.

Det får bli opp til hver enkelts smaksløker å bedømme, men det er kanskje naturlig at mat som er produsert med kjærlighet i Valdres og hvor dyrene får gå på friskt beite i det fri hele sommeren – har litt ekstra god smak?

Flere restauranter i Valdres er knyttet opp mot hotell og andre overnattingsmuligheter i Valdres.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle