Fagernes Næringspark AS
Annonse

Fagernes Næringspark AS

 – utleie av kontor og møterom

Som gårdeier driver Fagernes Næringspark AS utleie av kontorlokaler og møterom i Valdres Næringshage på Fagernes.

Valdres Næringshage er et kontorfellesskap med ca. 30 bedrifter og 90 ansatte. Her kan du dra nytte av faglig inspirasjon på kryss av virksomheter, godt arbeidsmiljø og felles fasiliteter. Som næringshagebedrift får du også tilbud om rådgivning og tilrettelegging ved etablering av nye virksomheter eller utvikling av eksisterende.

Kontorlokaler fra 11 til 250 m²

Vi er fleksible, og med kontorlokaler fra 11 til 250 m² kan vi imøtekomme de fleste behov. Fra mindre cellekontor i et variert og hyggelig arbeidsmiljø, til større næringslokaler for flere medarbeidere.

Næringshagen har også gode fellesfasiliteter som kantine med lunsjservering, felles kaffe- og samlingshjørne, aviser, diverse teknisk utstyr, kablet og trådløst internett (100/100 MBit) m.m.

Utleie av konferanse- og møtelokaler

I tillegg til de faste næringshagebedriftene så er Valdres Næringshage et naturlig møtested for privat og offentlig sektor. Sentral beliggenhet og utleie av møte- og konferanselokaler med toppmoderne utstyr, gjør oss til et populært sted å legge kurs, møter og andre samlinger.

Se berge-invest.no for mer informasjon om Fagernes Næringspark AS og Valdres Næringshage

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle