Hotell, hytteutleie og andre former for overnatting i Fagernes og Nord-Aurdal

Her har vi laget en oversikt som skal hjelpe deg å finne overnattingsmuligheter som hytteutleie, camping og hotell i Fagernes, samt nærliggende områder i Nord-Aurdal

Fagernes er kommunesentrum i Nord-Aurdal kommune og med sin beliggenhet midt i Valdres, så er Fagernes på mange måter et sentrum av regionen. Ikke bare er dette det området i Valdres med høyest befolkningstetthet, men er sammen med nærliggende områder som Leira, også et handelssentrum i regionen.

Med kjøpesenter og butikker innen de fleste sjangere så vil nok Fagernes glede mange shoppinglystne, så vel som å dekke de fleste behov for lokale, gjennomreisende og hytteeiere. Her vil vi hjelpe deg å finne overnatting Fagernes, så da er det bare å ta turen!

Overnatting i byen Fagernes

Camping, hytteutleie, hotell og andre muligheter for overnatting i Fagernes og Nord-Aurdal kommune, illustrasjonI 2007 fikk Fagernes bystatus og er den eneste i sitt slag i Valdres. Med sine ca. 1800 innbyggere så er det trolig en av landets minste byer målt på antall beboere, men folketallet stiger fort hvis man regner med turister og gjennomreisende. Tar du med nærliggende områder, så er det enkelt å finne overnatting på Fagernes.

Aktiviteter Fagernes

Som ellers i Valdres så er det mange muligheter for aktiviteter på Fagernes. Byen ligger ned til Strandefjorden som kan by på bading, fisking, båteturer o.l. Den ligger også nært tilknyttet andre naturskjønne omgivelser som byr på fine turmuligheter, langrenn, toppturer osv.

Av andre aktiviteter kan bowling, utesteder, kino, treningssenter og nær tilknytning til alpinanlegg nevnes blant mange. Det blir også arrangert flere festivaler i Fagernes, hvor den mest kjente sannsynligvis er Norsk Rakfiskfestival.

Se også:

Se også:
Fjellstuer og hotell i Valdres
Hytteutleie i Valdres
Camping i Valdres

Hotell og andre overnattingsmuligheter i Fagernes:

Beklager, men vi har ikke noen samarbeidspartnere som tilbyr overnatting på Fagernes for øyeblikket. Derimot trenger du ikke nødvendigvis å reise så langt for å finne andre gode tilbud, sjekk følgende oversikter:

Andre overnattingsmuligheter i Valdres