Kjøpesenter Valdres
Lokale bedrifter

Kjøpesenter i Valdres

Her har vi laget en oversikt for deg som leter etter kjøpesenter Valdres, eller andre former for grupperinger av butikker i Valdres. 

Vi ønsker med denne siden å hjelpe folk flest med å finne kjøpesenter og andre grupperinger av butikker i Valdres. På den måten kan vi hjelpe deg med å dekke dine shoppingbehov. Det er flere kjøpesenter i Valdres som varierer i størrelse, tilbud og antall butikker. De fleste har gode muligheter for gratis parkering og er tilrettelagt for en hyggelig shoppingrunde for alle.

Flere flytter inn i kjøpesenter

Flere og flere butikker i Valdres flytter fra egne gatelokaler og inn i større handelssenter. Til fortvilelse for noen og til glede for andre. For butikkene betyr dette muligheter for å samkjøre markedsføring og aktiviteter, og for shoppingglade kunder er dette en samling av enda flere muligheter på et sted. For utenom enkelte “bedre halvdeler” som drar seg i håret av å måtte vente på krakken i fellesarealet i timevis, er det også mange som mener at kjøpesenter bidrar til å ødelegge sentrum i tettstedene/byen i Valdres. Tomme butikklokaler på rekke og rad er ikke nødvendigvis det som skaper størst idyll.

Oversikt over butikker i Valdres

På iValdres.no har vi også flere oversikter over de ulike butikkene i Valdres, hvor du enkelt finner den butikken du er på leting etter. Ta en titt på butikker i Valdres.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle