Project Description

Etnedal Bilruter AS, rutebuss - turbuss - flyttebil - godstransport

Etnedal Bilruter AS

Etnedal Bilruter AS sine bussruter går mellom Fagernes, (Sør-)Etnedal, Tonsåsen, Bagn, Etna, Dokka, Høneren, Hedalen, Nes og Høljarast. I tillegg tilbyr de busskjøring i inn- og utland, samt flyttetransport over hele landet, og godstransport mellom Oslo og Valdres.

Etnedal Bilruter AS, bilderEtnedal Bilruter AS ble formelt etablert på 1950-tallet, men vi har røtter helt tilbake i 1917. Vi har i dag et titalls ansatte, og kjører både buss-, turbuss-, flytte- og godstransporttjenester for både privat- og bedriftsmarkedet.

Våre bussruter

Her finner du linker til alle rutetidene våre:

Turkjøring

Til turkjøring bruker vi nyere busser med 24-55 seter, og har lang erfaring med turkjøring både i og utenfor Norge. Sikkerhet, punktlighet og service er viktig for oss.

Vi påtar oss både dagsturer og flerdagsturer.

Godstransport

Vi tilbyr godstransport mellom Oslo og Valdres, hvor gods hentes i Oslo-området hver tirsdag og torsdag, og videresendes neste arbeidsdag – og visa versa. Lastebilene benytter 40 m³ skap, og kan også trekke tilhengere på samme størrelse.

Flyttetransport

Til flyttetransport disponerer vi lastebiler med ca. 40 m³ skap, og tilbyr med dette flytting for privatfolk og bedrifter, samt bortkjøring.

Har du spørsmål om bussruter eller annen transport, kontakt oss på telefon 61 12 14 00, eller send en epost til post@etnedal-bilruter.no.

Etnedal Bilruter

Etnedalsvegen 1622, 2890 Etnedal
61 12 14 00
post@etnedal-bilruter.no
Se vår nettside

Kart til Etnedal bilruter

Relevante sider: