iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Etnedal Bilruter AS, logo

Etnedal Bilruter AS

Etnedal Bilruter AS sine bussruter går mellom Fagernes, (Sør-)Etnedal, Tonsåsen, Bagn, Etna, Dokka, Høneren, Hedalen, Nes og Høljarast. I tillegg tilbyr de busskjøring i inn- og utland, samt flyttetransport over hele landet.

Etnedal Bilruter AS ble formelt etablert på 1950-tallet, men vi har røtter helt tilbake i 1917. Vi har i dag et titalls ansatte, og kjører både buss-, turbuss-, flytte- og godstransporttjenester for både privat- og bedriftsmarkedet.

Våre bussruter

Her finner du linker til alle rutetidene våre:

Turkjøring

Til turkjøring bruker vi nyere busser med 24-55 seter, og har lang erfaring med turkjøring både i og utenfor Norge. Sikkerhet, punktlighet og service er viktig for oss.

Vi påtar oss både dagsturer og flerdagsturer.

Flyttetransport

Til flyttetransport disponerer vi lastebiler med ca. 40 m³ skap, og tilbyr med dette flytting for privatfolk og bedrifter, samt bortkjøring.

Har du spørsmål om bussruter eller annen transport, kontakt oss på telefon 61 12 14 00, eller send en epost til post@etnedal-bilruter.no.

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram