Transport Valdres – budbil, kranbil, logistikk

På denne siden får du en oversikt over de som kan hjelpe deg med ulike former for transport Valdres.

Uansett om du leter etter budbil, kranbil eller faste logistikk ruter så håper vi å kunne hjelpe deg på denne siden. Sjekk bedriftsoversikten i bunnen av siden for å finne en aktør som passer dine behov.

Mange aktører har faste kjøreruter og kan levere varer til en rimeligere kostnad enn om du selv skal utføre jobben. Det kan også være at selve transporten er så utfordrende at du trenger hjelp fra andre med riktig maskinpark og kompetanse.

Enkeltoppdrag og/eller faste leveranser

Budbil, kranbil og annen transport i Valdres, ikonUansett om du som privatperson skal ha flyttet et uthus eller din bedrift ønsker en fast leveranse av produkter til kunder, så kan det være ønskelig å komme i kontakt med noen som har logistikk som sitt fagfelt.

Annen transport i Valdres

Trenger du hjelp med transport av grus, stein, matjord eller andre masser, så har vi en egen oversikt over aktører som kan hjelpe deg med dette. Det kan også være maskinentreprenører som kan hjelpe deg med maskintransport.

Se også bedrifter innen:
Bygg og anlegg i Valdres
Graving og massetransport i Valdres
Andre varer og tjenester i Valdres

Bedrifter som tilbyr ulike former for transport i Valdres:

Etnedal Bilruter AS

Etnedal Bilruter AS har faste bussruter i Sør-Valdres og omegn. I tillegg tilbyr de busskjøring i inn- og utland, samt flyttetransport over hele landet.

Finn andre bedrifter innen bil og motor i Valdres
Finn andre aktører innen bygg og anlegg i Valdres