Lokale bedrifter
Skomaker i Valdres
Ikon som illustrerer Skomaker i Valdres

Skomaker i Valdres

Denne siden er laget for at du skal finne skomaker Valdres. Se oversikt i bunnen av siden.

I følge Wikipedia er skomakeryrket et av de eldste håndverkerfagene og var tidligere en av de dominerende yrkesgruppene i Norge. I dag er det ikke så veldig mange igjen, men heldigvis har vi skomaker i Valdres.

Hva gjør en skomaker?

En skomaker kan hjelpe deg med å lage eller reparere alle typer sko. Uten at vi skal pårope oss noen stor kunnskap om faget, så er det naturlig å tro at de fleste oppdragene i dag retter seg mot reparasjon. Med masseproduksjon av sko og enkel tilgang på skobutikker, er behovet for produksjon av egne skreddersydde sko sannsynligvis mindre.

Hos en skomaker i Valdres kan du også få hjelp med andre produkter og tjenester. Salg av skosåler tilpasset dine bein, skokrem og andre produkter tilhørende sko. Mange skomakere kan også bidra med reparasjoner av andre produkter som glidelåser og diverse skinnprodukter.

Reparere sko eller kjøpe nye?

I et samfunn hvor bruk-og-kast er et kjent begrep for mange, er det naturlig å tro at det er like billig å kjøpe nye. Prisen for å reparere sko kan være overraskende lav, så det kan være smart å ihvertfall sjekke.

Les merVis mindre

Sko/Klær og Mer AS

Skrautvålsvegen 13, 2900 Fagernes
Tlf. 61 42 02 13
crosschevron-down-circlechevron-left-circle