Butikker i Bagn
Lokale bedrifter

Butikker i Bagn

Nederst på denne siden får du en oversikt over butikker i Bagn i Valdres, samt nærliggende områder. Denne vil gjøre det enklere å få oversikt over de tilbudene som finnes i Sør-Aurdal sitt kommunesentrum.

De fleste av oss har nok en tanke om hva som definerer en butikk og kanskje er denne ulik fra person til person. På iValdres.no har vi gjort det enkelt og synliggjør alle som selger ulike typer produkter fra et bestemt utsalgssted. Herunder f.eks. et bilverksted som forhandler ulike bildeler og -rekvisita.

Bagn – første i Valdres

Bagn har lange tradisjoner som et handelssted, hvor blant annet Valdrestunet kjøpesenter var første kjøpesenter i Valdres i sin tid.

I dag markedsfører senteret seg som «først i Valdres», men i dag retter nok betydningen seg mer mot det geografiske. En stor andel av regionens turister og hytteeiere ankommer på E16 fra sør, og da er Bagn det første større handelsstedet du kommer til i Valdres.

Et bra utvalg av butikksjangere

Det er nok færre butikker i Bagn i dag, enn på «storhetstiden» med nytt kjøpesenter på slutten av 80-tallet, men fortsatt får du det meste av det du trenger.

Færre butikker har dessuten resultert i større lokaler og butikker, noe som sannsynliggjør at utvalget i hver enkelt butikk er større i dag (uten at dette er faktasjekket av iValdres.no).

Butikkene strekker seg ganske bredt innen butikksjangere og utvalg, noe som gjør at du kan dekke de fleste behov i Bagn.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle