Project Description

Bilde av spekepølse fra MF Kjøtt i Bagn

MF Kjøtt

M.F. Kjøtt startet opp høsten 2008. Mikael Fremgård foredler kjøttet fra gården som foreldrene driver. I tillegg til salg av egne gardsprodukter blir det en del leiearbeid for jegere og gårdbrukere. Mikael har gått ett år på kjøttfag, deretter to år i lærling hos Helle Slakteri. Etter endt læretid jobbet han hos Fjell og Fjord Mat før han startet for seg selv.

MF Kjøtt logoOm kjøttet
Målet er å tilby kjøtt som er så økologisk og miljøvennlig som mulig. Jeg ønsker at dyra kan leve så fritt som mulig, og at dette skjer mesteparten av tiden ute i naturen, og minst mulig bruk av kraftfor.

Kjøtt av god kvalitet til en god pris.
Storfekjøttet vi tilbyr vil i hovedsak komme fra skotsk Høylandsfe, Aberdeen Angus og fra NRF- Kalvekjøtt og kastrat. Viltkjøttet vil i hovedsak være elg og hjort som skytes i Sør-Aurdal. Svinekjøttet vil være fra gris som går fritt ute fra våren til de slaktes på høsten.

Les mer om bedriften på www.mfkjott.no

MF kjøtt kart

Ta veien mot Gol fra Bagn sentrum. Etter 1,5km ser du MF Kjøtt på høyre side