iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
MF Kjøtt, logo

MF Kjøtt

M.F. Kjøtt startet opp høsten 2008. Mikael Fremgård foredler kjøttet fra gården som foreldrene driver. I tillegg til salg av egne gardsprodukter blir det en del leiearbeid for jegere og gårdbrukere. Mikael har gått ett år på kjøttfag, deretter to år i lærling hos Helle Slakteri. Etter endt læretid jobbet han hos Fjell og Fjord Mat før han startet for seg selv.

Om kjøttet

Målet er å tilby kjøtt som er så økologisk og miljøvennlig som mulig. Jeg ønsker at dyra kan leve så fritt som mulig, og at dette skjer mesteparten av tiden ute i naturen, og minst mulig bruk av kraftfor.

Kjøtt av god kvalitet til en god pris.

Storfekjøttet vi tilbyr vil i hovedsak komme fra skotsk Høylandsfe, Aberdeen Angus og fra NRF- Kalvekjøtt og kastrat. Viltkjøttet vil i hovedsak være elg og hjort som skytes i Sør-Aurdal. Svinekjøttet vil være fra gris som går fritt ute fra våren til de slaktes på høsten.

Les mer om bedriften på www.mfkjott.no

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiermenuhighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram