Mekanisk verksted og sveising i Valdres, minimal illustrasjon
Lokale bedrifter

Mekaniske verksted, sveiseverksted og sveising Valdres

Her har vi laget en enkel oversikt som hjelper deg å finne mekaniske verksted, sveiseverksted og hjelp med sveising Valdres.

Har du en sveisejobb som må gjøres, eller andre oppgaver som passer for et sveiseverksted eller mekanisk verksted i Valdres? Sjekk i så fall de tilgjengelige aktørene i bransjen nederst på denne siden, og velg de som passer deg.

I følge diverse leksikon jobber et mekanisk verksted med jern og metaller. I tillegg til et maskinverksted har de som oftest spesialisert seg inn mot en eller flere områder som sveising, smie, støperi, plateverksted o.l.

Mekaniske verksted og sveiseverksted

Vi har derfor valgt å samle mekaniske verksted og sveiseverksted i Valdres på denne siden, men som forklart har ikke nødvendigvis alle mekaniske verksteder i Valdres spesialisert seg på sveising. Noen kan også fokusere på vannskjæring, fresing, hydraulikk og lignende.

Sveising som fag og prosess

De fleste som kommer til denne siden har sannsynligvis en formening om hva sveising er, men i korte trekk så er det en prosess for å sammenføye jern og andre metaller. Selve prosessen og verktøyene varierer avhengig av metall og oppdrag.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle