Annonse
Tyinvegen 6880, 2977 Øye
909 44 627

Strand Service AS

Strand Service AS er en entreprenør i Vang som tilbyr et bredt spekter av tjenester knyttet til bygg og anlegg, samt ulike tjenester knyttet til hytteservice.

Våre ansatte har et bredt kompetanseområde innen bygg og anlegg, noe som gjør at vi kan tilby et komplett tilbud til deg som er bosatt eller har hytte i Vang.

Graving og massetransport

Vi har også utstyr til å utføre alle typer oppdrag innen graving og massetransport. Graving og planering av tomter og veger, kloakk og strøm, steinmuring og transport av jord, stein, grus m.m. Har også sertifisert personell for trafikkdirigering.
Kontakt med andre håndverkere kan videreformidles som en totalentreprise.

Hytteservice

For at du som hytteeier skal kunne nyte feriedagene maksimalt tilbyr vi ulike former for hytteservice i Vang. Snømåking av hyttetak, brøyting, malejobber og ellers det du skulle ha behov for hjelp med.

Verksted

I vårt verksted utfører vi vedlikehold og reparasjoner på landbruksmaskiner og traktorer, samt reparasjoner og lakkering av bil. Sveising for landbruk, anlegg og bil er noe vi også tar på oss i verkstedet. Rustbehandling av bil er viktig, derfor tilbyr vi antirustbehandling med lanolinolje til gunstig pris. Vi har også dreiebenk der vi både maskinerer til eget bruk og på ønsket bestilling.

Torvtak

Vi kan være behjelpelige med hele prosessen om du ønsker å bytte eksisterende, eller legge nytt torvtak. Med lang erfaring og eget spesialutstyr sikrer vi deg et godt resultat.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetcrosschevron-down-circlechevron-left-circle