Forhandlere av tilhenger i Valdres

Her har vi laget en oversikt over hvor du får kjøpt tilhenger i Valdres. Det kan være hengere til bil, lastebil, traktor, ATV eller andre kjøretøy.

Sjekk lista nederst på denne siden over lokale tilbydere av hengere til forskjellige kjøretøy, og ta kontakt med den eller de du mener best kan hjelpe deg.

Tilhenger i Valdres, illustrasjonAlle har ikke like stort behov til at de ønsker å investere i f.eks. ei biltralle, en stor skaphenger og hvilebrakker. Da kan det kanskje være like så lønnsomt å leie henger i Valdres? Se oversikten over bedrifter som driver med utleie av maskiner og utstyr i Valdres.

I de fleste tilfeller må man ha eget sertifikat for å kunne kjøre med henger. For mer informasjon og bestilling av opplæring kan du finne en trafikkskole i Valdres her.

Se også:
Andre bedrifter innen bil og motor
Utleie av utstyr i Valdres
Bilrekvisita og deler i Valdres

Her kan du kjøpe tilhenger i Valdres:

Øye Bygg & Bo AS

Øye Bygg & Bo AS bygger hus og hytter i Vang, firmaet har også egen butikk som forhandler byggevarer, trelast og lignende, produkter til landbruket, samt snøscooter, ATV og utstyr fra Polaris.

Eiksenteret Fagernes

Eiksenteret Fagernes fører landbruksmaskiner, redskap, småvarer og småmaskiner, oljer til alle kjøretøy og mer. I tillegg har de sitt eget verksted for småmaskiner, og produserer hydraulikkslanger fra Hydroscand.

Finn andre bedrifter innen bil og motor i Valdres