Sebu Bil & Bensin AS
Annonse
Vindevegen 1, 2940 Heggenes
61 34 29 20

Sebu Bil & Bensin AS

Sebu Bil & Bensin AS har historie helt tilbake til 1954 da brødrene Oddvar og Gudbrand Sebu startet verksted i kjelleren på huset sitt i Rogne.

Meca, NAF, bensin

I dag driver bedriften bensinstasjon, bilverksted, dekksenter, bilberging, forhandler av Tredal bilhengere, og utleie av bil og tilhenger i Valdres.

Vakttelefon bilberging: tlf: 975 14 850

Les hele historien på Sebu Bil & Bensin AS sine nettsider.

Bilverksted

Verkstedet vårt i Heggenes er tilknyttet Meca Car Service og er et offentlig godkjent bilverksted med kun faglærte bilmekanikere. Vi utfører alle typer reparasjoner og service på de fleste bilmerker, bytte og reparasjoner av bilglass, service av klimaanlegg og EU-kontroll på biler opp til 7.500kg.
verksted@sebu.as 
Tlf: 61 34 29 35

Delelager: delelager@sebu.as 

Dekksenter

Vårt dekksenter ligger tilknyttet verkstedet i Heggenes. Vi forhandler og selger dekk fra de fleste produsentene, vi har dekkhotell som tar vare på dekkene frem til neste sesong og vi har utstyr for dekkomlegging både til person- og lastebil.
dekk@sebu.as
Tlf: 61 34 29 39

Bensinstasjon i Heggenes

Vi driver bensinstasjonen YX Heggenes. Vi forhandler drivstofftypene bensin 95, bensin 98 oktan, diesel, farget diesel og parafin. I tillegg har vi kioskutsalg med hamburgere, pølser, vafler og ellers det du forventer på en bensinstasjon. Stasjonen i Heggenes ligger sammen med bilverkstedet og dekksenteret.
Tlf: 61 34 29 25

I løpet av 2017 har vi bygd ny vaskehall ved siden av bensinstasjonen og verkstedet i Heggenes. Den tidligere vaskehallen er fortsatt i drift med selvvaskeanlegg, for deg som ønsker å vaske selv.

Bilberging

Bilbergingen er tilknyttet NAF og vi bistår deg med veihjelp. I mange tilfeller kan vi hjelpe deg på stedet, ellers hjelper vi deg med transport til nærmeste verksted.
Vakttelefon bilberging: tlf: 975 14 850

Tredal bilhengere

Sebu Bil & Bensin AS er stolt forhandler av Tredal-hengere i Valdres. Enkelte modeller er lagerførte, mens resten kan bestilles etter ønsker fra deg.

Utleie av tilhengere

Tilknyttet alle de andre tjenestene i Heggenes kan vi også tilby utleie av åpen tilhenger og skaphenger. Ta kontakt med stasjonen.

Sentralbord: tlf: 61 34 29 20

Ta kontakt for tilbud eller velkommen innom.

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle