Project Description

Sebu Bil & Bensin AS i Heggenes

Sebu Bil & Bensin ASMerker Sebu Bil & Bensin er tilknyttet i Heggenes og Beitostølen

Sebu Bil & Bensin AS har historie helt tilbake til 1954 da brødrene Oddvar og Gudbrand Sebu startet verksted i kjelleren på huset sitt i Rogne. I dag driver bedriften bensinstasjon, bilverksted, dekksenter, bilberging og utleie av bil og tilhenger i Valdres.

Les hele historien på Sebu Bil & Bensin AS sine nettsider.

Bilverksted

Sebu Bil & Bensin AS, bilderVerkstedet vårt i Heggenes er tilknyttet Meca Car Service og er et offentlig godkjent bilverksted med kun faglærte bilmekanikere. Vi utfører alle typer reparasjoner og service på de fleste bilmerker, bytte og reparasjoner av bilglass, service av klimaanlegg og EU-kontroll på biler opp til 7.500kg.
verksted@sebu.as 
Tlf: 61 34 29 35

Delelager: delelager@sebu.as 

Dekksenter

Vårt dekksenter ligger tilknyttet verkstedet i Heggenes. Vi forhandler og selger dekk fra de fleste produsentene, vi har dekkhotell som tar vare på dekkene frem til neste sesong og vi har utstyr for dekkomlegging både til person- og lastebil.
dekk@sebu.as
Tlf: 61 34 29 39

Bensinstasjon i Heggenes

Vi driver bensinstasjonen YX Heggenes. Vi forhandler drivstofftypene bensin 95, bensin 98 oktan, diesel, farget diesel og parafin. I tillegg har vi kioskutsalg med hamburgere, pølser, vafler og ellers det du forventer på en bensinstasjon. Stasjonen i Heggenes ligger sammen med bilverkstedet og dekksenteret.
Tlf: 61 34 29 25

Ny vaskehall 2017

I løpet av 2017 har vi bygd ny vaskehall ved siden av bensinstasjonen og verkstedet i Heggenes. Den nye Christ Genius vaskemaskinen til bil ble offisielt åpnet 21.september 2017.

Den tidligere vaskehallen er fortsatt i drift med selvvaskeanlegg, for deg som ønsker å vaske selv.

Bilberging

Bilbergingen er tilknyttet NAF og vi bistår deg med veihjelp. I mange tilfeller kan vi hjelpe deg på stedet, ellers hjelper vi deg med transport til nærmeste verksted.
Vakttelefon bilberging: tlf: 975 14 850

Utleie av tilhengere

Tilknyttet alle de andre tjenestene i Heggenes kan vi også tilby utleie av åpen tilhenger og skaphenger. Ta kontakt med stasjonen.

Sentralbord: tlf: 61 34 29 20

Ta kontakt for tilbud eller velkommen innom.