Landbruk i Valdres
Lokale bedrifter

Traktor i Valdres

Nederst på denne siden finner du bedrifter som tilbyr produkter og tjenester knyttet til landbruksmaskiner og traktor i Valdres. Forhandlere, verksted og service, tilleggsutstyr og redskaper.

Til tross for at det er færre som smykker seg med arbeidstittelen bonde i Valdres i dag, så er fortsatt landbruk og gårdsdrift en helt sentral del av vår region.

Også i denne bransjen har effektivisering vært helt sentralt i mange år. Mange av de arbeidsoppgavene som tidligere ble gjort manuelt og med arbeidsmakt, har man i dag maskiner og redskaper som gjør forenkler oppgavene betraktelig.

Forhandlere og verksted for traktor i Valdres

Mest sentralt blant maskiner og utstyr i landbruket står traktoren. Og det er vel heller sjeldent at man finner en gård med kun en traktor.

På denne siden ønsker vi derfor å gjøre det enklere å finne aktører som har verksted og/eller forhandler traktor i Valdres. Ofte skiller disse bedriftene seg fra hverandre på hvilke traktormerker (Massey Ferguson, John Deere, New Holland, Valtra m.fl.) de har spesialisert seg på.

Redskaper og utstyr til landbruket

Ofte vil du hos de samme bedriftene også kunne få hjelp med reparasjoner og salg av redskaper og utstyr til landbruket.

Både redskaper til traktoren, men også annet utstyr som motorsag og ryddesutstyr, vedkløyver og annet vedutstyr, ATV med relevant utstyr, snøfreser og brøyteutstyr, hengere, verktøy osv.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle